ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Ο Γιώργος Ν. Φουκαδάκης στις «Διαδικτυακές προσεγγίσεις»: Ο μόνος που ασχολήθηκε με τις εσχατολογικές προφητείες ήταν ο Άγιος Παΐσιος

Ο Γιώργος Ν. Φουκαδάκης στις «Διαδικτυακές προσεγγίσεις»: Ο μόνος που ασχολήθηκε με τις εσχατολογικές προφητείες ήταν ο Άγιος Παΐσιος «BINTEO»

 

Στην εκπομπή «Διαδικτυακές προσεγγίσεις» την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ. ο δημοσιογράφος Κυριάκος Τσικορδάνος φιλοξένησε τον Θεολόγο και Συγγραφέα Γιώργο Φουκαδάκη και τον Διευθυντή του trikalaculture.gr και Ιεροψάλτη Αχιλλέα Γραβάνη με θέμα «Άγιος Παΐσιος τα σημεία των καιρών».

Ο κ. Φουκαδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά «Περισσότερο έζησα τον Άγιο Παΐσιο μέσω της προσευχής του και έχει σημασία και για όλους που δεν γνώρισαν τον Άγιο Παΐσιο αυτό, δηλαδή αυτό που είπε ότι δεν υπάρχουν αποστάσεις για τους Αγίους και μετά την κοίμησή του θα είναι πιο κοντά μας. Και αυτό διαπιστώνουμε συνεχώς, κάθε μέρα βλέπουμε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να είναι κοντά και να επικαλούνται τον Άγιο Παΐσιο και εκεί στη Σουρωτή που έχει γίνει πια παγκόσμιο προσκύνημα.

Ο μόνος που ασχολήθηκε με τις εσχατολογικές προφητείες είναι ο Άγιος Παΐσιος από τους μεγάλους σύγχρονους Αγίους, ούτε ο Άγιος Πορφύριος ούτε ο Άγιος Ιάκωβος ασχολήθηκαν, είχε το χάρισμα από τον Θεό να μιλήσει για όλα αυτά τα γεγονότα.

Άλλωστε είναι και ο Άγιος ο οποίος θα λέγαμε ότι αντιπαρατέθηκε κατά μέτωπο με τον διάβολο, ενώ ο Άγιος Πορφύριος έλεγε να στραφείτε στον Χριστό, ο Άγιος Παΐσιος όπου πήγε, στο Σινά, έχουμε πολλά περιστατικά πόσο πειράχτηκε από τον εχθρό, τον διάβολο. Γι’ αυτό του αποκαλύφθηκαν πολλά πράγματα και έλεγε λοιπόν θα έχουμε κράτη τα οποία θα εξεγερθούν, θα βλέπουμε απίθανα πράγματα, παράλογα πράγματα. Θα ξεκινήσουν τα σημεία των καιρών. Οι Εβραίοι θα ετοιμάσουν έναν μεσσία ο οποίος θα έχει τα λεγόμενα «πέντε εγώ», δηλαδή ότι θα είναι αυτός που περιμένουν οι μουσουλμάνοι, οι βουδιστές, οι Εβραίοι, όλοι οι μεγάλοι και θα προσπαθήσει να ξεγελάσει τους χριστιανούς. Οι χριστιανοί θα έχουν διωγμό ο οποίος όμως έλεγε θα κρατήσει για λίγο. Αυτά τα γεγονότα όμως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, μόνο Άγιοι θα μπορούσαν να τα αποκαλύψουν».

 

https://www.youtube.com/watch?v=u_qoCP7qJWw&t=1092s

 

Related posts

Εικαστικά: Η καλλιτεχνική πορεία του Νικόλα Κληρονόμου

Newsroom

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Σε 3 χρόνια θα είναι άκυρες οι παλιές ταυτότητες

Newsroom

Σαρηγιάννης: Λίγο πριν το Πάσχα η κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας

Newsroom