ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Ο Κ.Μητσοτάκης καρατόμησε τον Α.Στεφανή γιατί αντιτάχθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις ΕΔ!

Ο Κ.Μητσοτάκης καρατόμησε τον Α.Στεφανή γιατί αντιτάχθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις ΕΔ! – Τη θέση του αναλαμβάνει ο Ν.Χαρδαλιάς

Εντός Σεπτεμβρίου αναμένεται να επιβληθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και στα Σώματα Ασφαλείας.

Ένα από τα πρόσωπα που αποχώρησαν από την κυβέρνηση είναι αυτό του Αλκιβιάδη Στεφανή, με τον Νίκο Χαρδαλιά να παίρνει τη θέση του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και στρατηγός εν αποστρατεία, πρώην αρχηγός ΓΕΣ, μπορεί να είχε άριστες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου και ήταν ο «σύνδεσμος» των στρατιωτικών με την κυβέρνηση για την προώθηση αιτημάτων τους, παρόλα αυτά είδε την πόρτα της εξόδου διότι φέρεται να είναι αντισταθεί σθεναρά στην επιβολή του μέτρου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στον Στρατό.

Όπως υποστηρίζει το GRTimes μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον Νίκο Χαρδαλιά η υποχρεωτικότητα είναι προδιαγεγραμμένη. Και όπως λένε οι πηγές χαριτολογώντας: «Ο Χαρδαλιάς θα εμβολιάσει και τις πέτρες»!

Μάλιστα είχαμε τονίσει αρκετές φορές πως ο Κ.Μητσοτάκης θεωρεί πως ο Ν.Χαρδαλιάς είναι ο άνθρωπος για τις «δύσκολες αποστολές και ανακοινώσεις» και τώρα όπως όλα δείχνουν του ανατίθεται να εμβολιάσει υποχρεωτικά το στράτευμα.

Εννοείται πως περιμένουν να δουν τον νέο υφυπουργό με στολή παραλλαγής, καθώς στα προηγούμενα καθήκοντά του επέλεγε να φορά τη στολή της Πολιτικής Προστασίας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα εντός του Σεπτεμβρίου, Ένοπλες Δυνάμεις Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19.

«Όλα δείχνουν πώς οδεύουμε προς υποχρεωτικό εμβολιασμό του μόνιμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η πρόταση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για την… χορήγηση εμβολίου κατά του κορωναϊού στους νεοσύλλεκτους μόλις καταταγούν: «Μαζί με τα άλλα εμβόλια που κάνουμε στους νεοσύλλεκτους, να κάνουμε και ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊού» αναφέρει συγκεκριμένα η πρόταση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και είναι πραγματικά να απορεί κανείς με το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει: Εκτός από τους νεκρούς, οι παρενέργειες μπορεί να παραλύσουν ολόκληρο το στράτευμα!

Μάλιστα ανακοινώθηκαν και τα προνόμια των κληρωτών που εμβολιάζονται εθελοντικά: Πέντε ημέρες άδεια!

Related posts

Ξεκινούν από αύριο τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 4 ώρες με τις νέες αμαξοστοιχίες

Newsroom

Κέρκυρα: Παρέλυσε νοσηλεύτρια ύστερα από τον δεύτερο εμβολιασμό με το εμβόλιο

Newsroom

Σοκαριστικές είναι οι προβλέψεις της (ΕΙΑ): Οι ΗΠΑ προβλέπουν το πετρέλαιο να κυμαίνεται πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι

Newsroom