Κοινοποιείστε το άρθρο

Ο Κύβος ερρίφθη: Έρχεται ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων -Ίσως και αύριο οι ανακοινώσεις

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή τα μέτρα θα εξειδικευθούν από τους αρμόδιους υπουργούς

 

Κλείδωσαν οι αποφάσεις για το μηχανισμό μείωσης των λογαριασμών στο ρεύμα και αναμένονται αύριο, Πέμπτη 5 Μαΐου, από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή τα μέτρα θα εξειδικευθούν από τους αρμόδιους υπουργούς.

Ύστερα από παρά πολλές συσκέψεις έχουν διαμορφωθεί οι τελικές προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ζήτημα του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Στο πλαίσιο αυτό οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως και αύριο Πέμπτη 5 Μαΐου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.

 

Μείωση για όλους

Με ανάρτησή του στο Instagram ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης προανήγγειλε, μάλιστα, τη μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος των νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Ο κ. Πατέλης ανάρτησε φωτογραφία με ένα ψαλίδι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Έρχεται ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρισμού όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο Κ. Μητσοτάκης αναμένεται να φέρει στη Βουλή το θέμα της ενεργειακής κρίσης.

Η επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πραγματοποιηθεί ως γνωστόν 16-18 Μαΐου.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο