Κοινοποιείστε το άρθρο

Ο νόμος κάνει διακρίσεις ;

Εδώ και μήνες βιώνουμε μια νέα πραγματικότητα και μια ριζική αλλαγή 180 μοιρών στην ζωή μας με τον κορωνοϊό.  Τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί.   Επαγγέλματα, εορτές παραδόσεις και άλλα.  

Οι εκκλησίες μας έκλεισαν, οι λιτανείες απαγορεύτηκαν οι εθνικές εορτές της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου ακυρώθηκαν.  Ζούμε πλέον το δεύτερο πανελλαδικό lock down με την δυνατότητα μετακίνησης μόνο με sms και μέχρι τις 9 το βράδυ. 

Ο κόσμος με βαριά καρδιά υπομένει και ανέχεται κάνοντας υπακοή στον νόμο και τις εντολές των επιστημόνων.   Παρόλα αυτά η ανοησία σε αυτή των χώρα συνεχίζεται  κανονικά.  Οι δήθεν δημοκράτες της αριστεράς φαγώθηκαν να κάνουν την καθιερωμένη πορεία για να τιμήσουν την Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Δηλαδή με την απλή κατάθεση του στεφανιού στο Πολυτεχνείο δεν τιμάς την ημέρα ;  Πρέπει σον και καλά να κάνεις πορεία και να δημιουργήσεις ένταση και αναταραχή ;  Επιπλέον γιατί ο νόμος να κάνει διακρίσεις ;  Δηλαδή η εορτή του Πολυτεχνείου είναι ανώτερη όλων;  Είναι πιο σπουδαία από τις εθνικές εορτές; Δηλαδή αν δεν κάνεις πορεία μία χρονιά τι θα πάθεις ; Απλά είστε εγωιστές και αντιδραστικοί.  Θέλετε να γίνει το δικό σας με κάθε κόστος.   Τι να πούμε….  Η ανθρωπότητα σηκώνει τα χέρια της ψηλά γιατί εκτός από αμορφωσιά βλέπουμε και την ανοησία όλων αυτών.  

Η ανοησία σας ξεπέρασε κάθε όριο. Έλεος.    
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο