ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Χουάνκαρ, «βλέπει» και Λύρατζη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Χουάνκαρ, «βλέπει» και Λύρατζη

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ισπανός αμυντικός Χουάνκαρ, που υπέγραψε κι ανακοινώθηκε από τους «πράσινους».

 

Ο 30χρονος ακραίος (αριστερός) μπακ έλαβε (μέσω του mail του Παναθηναϊκού) το έγγραφο της αποδέσμευσής του από τη Μάλαγα, κι αφού είχε περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε η μεταγραφή του.

Ο Χουάνκαρ (Χούαν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του) θα ενταχθεί από αύριο στις προπονήσεις, ενώ οι απολαβές του θα αγγίξουν τις 250.000 ευρώ το χρόνο.

Εν τω μεταξύ, ο Λευτέρης Λύρατζης του ΠΑΟΚ αποτελεί τον επόμενο στόχο, καθώς προορίζεται για δεύτερη επιλογή, πίσω από τον Φακούντο Σάντσες, στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, δεν θα τελειώσει άμεσα, ενώ τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις μεταγραφικές εξελίξεις στο «Δικέφαλο του Βορρά» στη συγκεκριμένη θέση.

Η ανακοίνωση για τον Χουάνκαρ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, ή απλά Χουάνκαρ. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή έχει διετή διάρκεια.

Ο Χουάνκαρ γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1990 στη Μαδρίτη. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με την πρώτη ομάδα των «μερένχες» πραγματοποίησε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος στις 3 Οκτωβρίου του 2010 και στην εντός έδρας ευρεία νίκη επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με σκορ 6-1.

Τη σεζόν 2011/12 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σαραγόσα, ως δανεικός από την πορτογαλική Μπράγκα, καταγράφοντας συνολικά 24 συμμετοχές και 3 γκολ στη Λα Λίγκα.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Ρεάλ Μπέτις και πάλι ως δανεικός από την Μπράγκα. Στον σύλλογο της Ανδαλουσίας έμεινε για δύο σεζόν και αγωνίστηκε συνολικά 45 φορές στο πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε στη Γρανάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 21 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Μάλαγα στην οποία και έμεινε μέχρι και το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε 99 συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκόραρε 4 φορές.

Καλωσορίζουμε τον Χουάνκαρ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Related posts

ΑΕΚ: Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναλαμβάνει νέος προπονητής

Ισόπαλο το ντέρμπι των αιωνίων: Με πέναλτι στο 103 ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η 38χρονη αθλήτρια από την Καρδίτσα που κατάφερε το θαύμα

Newsroom