ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

O Πάνος Λασκαρίδης βάζει τέλος στο κατασκευασμένο και μονταρισμένο ρεπορτάζ της EIC

O Πάνος Λασκαρίδης απαντάει και βάζει τέλος στο κατασκευασμένο και μονταρισμένο ρεπορτάζ της EIC

Σε ανακοίνωσή του ο Υποναύαρχος επί τιμή και πρόεδρος του Ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη, κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης τοποθετείται δημόσια ως προς κάποιες μεμονωμένες δηλώσεις του ιδίου που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες στον κυβερνοχώρο.

Οι δηλώσεις αυτές αφενός εμπεριέχονται σε κατασκευασμένο και μονταρισμένο- χωρίς τη συγκατάθεσή του- ρεπορτάζ, και αφετέρου δεν αντανακλούν τα πραγματικά του συναισθήματα προς τις κρατικές αρχές και γενικότερα τις σχέσεις της ναυτιλίας με τους κοινωνικούς εταίρους της. O κ. Λασκαρίδης στις συχνές δημόσιες τοποθετήσεις του αλλά κυρίως μέσω των πράξεων του έχει αποδείξει την εκτίμησή του προς τους θεσμούς και τη φιλοπατρία του.

Η δήλωση του κ. Πάνου Λασκαρίδη, σύμφωνα με τα naftikachronika.gr, έχει ως ακολούθως:

 

«Τις τελευταίες δύο ημέρες δημοσιεύθηκαν σε διάφορα social media δηλώσεις μου, παρμένες από άσχετες συζητήσεις που δεν αφορούσαν σε καμία περίπτωση τη σημερινή κατάσταση της ναυτιλίας μας και φυσικά ούτε τον Πρωθυπουργό, ούτε τον Υπουργό Ναυτιλίας, δηλώσεις που έγιναν σε δίκτυο ανεκδιήγητων Πορτογάλων δημοσιογράφων, που τις χρησιμοποίησαν βάναυσα εκτός θέματος και ειρμού.

Οι δηλώσεις αυτές διέρρευσαν από διάφορους παραναυτιλιακούς κύκλους και ο μόνος σκοπός τους είναι να αμαυρώσουν τόσο τη δική μου εικόνα, όσο και να θολώσουν τα νερά στις ενδοναυτιλιακές σχέσεις των παραγόντων της Εμπορικής μας Ναυτιλίας.

Σε ότι αφορά τις δικές μου απόψεις για την ναυτιλία μας και τους θεσμούς της, παραπέμπω σε εκατοντάδες δηλώσεις και ομιλίες μου περί της Ελληνικής Ναυτιλίας που έχουν δημοσιευθεί σε αναρίθμητες συνεντεύξεις μου στον ελληνικό και τον διεθνή τύπο τις τελευταίες δεκαετίες που είχα την τιμή να αντιπροσωπεύσω τα συμφέροντα της Ναυτιλίας μας.

Αυτοί που άκριτα και συκοφαντικά χρησιμοποίησαν αυτές τις συρραφές θα υποστούν φυσικά τα επίχειρα των πράξεων τους.

Σε ότι τέλος αφορά την εκτίμηση και τον σεβασμό μου και προς τον Πρωθυπουργό και προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και στους θεσμούς που αντιπροσωπεύουν, έχουν όλοι στερεά γνώση για το ποιες απόψεις τρέφω για αυτούς, την Ναυτιλία και την Πατρίδα μας».

 

Related posts

Βρετανία: Αποκαλύφθηκε χάρτης με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και ορυκτών στην ελληνική ΑΟΖ! – Απίστευτος πλούτος!

Ο Μητσοτάκης – Μέρκελ: Και τα μηνύματα προς την Τουρκία

Newsroom

Airbnb-«Μπλόκο» στη μίσθωση και αποζημίωση στους άλλους ενοίκους