Κοινοποιείστε το άρθρο

Ο Πορτοσαλτε παρουσιάζει τη συνταγή… «τέλος οι καταλήψεις» – Απειλεί μαθητές, «καθοδηγεί» κυβέρνηση και διευθυντές (Video)

Σε ένα ακόμα κρεσέντο κατά των μαθητικών αντιδράσεων στην πολιτική κυβέρνησης και Κεραμέως στα σχολεία με την πανδημία αλλά και γενικότερα, επιδόθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε. 

Συμβούλεψε την κυβέρνηση να μη… φοβάται τις καταλήψεις και απείλησε τους αγωνιζόμενους μαθητές πως “αν θα κάνουν κατάληψη θα πάρουν απουσία” και πως εμμέσως πλην σαφώς τους περιμένουν ακόμα και τα… ΜΑΤ ή η φυλάκιση!. Τέλος έδωσε και τη… συνταγή της επιτυχημένης καταστολής προς διευθυντές και δημοτικούς υπαλλήλους…

Δείτε μεταξύ άλλων τι “μαργαριτάρια” ξεστόμισε: 

«H κυβέρνηση δεν πρέπει να φοβάται…η κατάληψη είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη, απαγορεύεται…δε λέω να πάνε τα ΜΑΤ να ανοίξουν τα σχολεία… δε λέω ότι πρέπει να βάλουμε ποινή φυλάκισης στους μαθητές…

Να ξέρουν οι μαθητές ότι αν θα κάνουν κατάληψη, θα πάρουν απουσία…. Ο διευθυντής του σχολείου μαζί με τον δημοτικό υπάλληλο κόβουν τη νύχτα την αλυσίδα και ανοίγουν το σχολείο..»

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο