Κοινοποιείστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός παραβίασε ξανά τους κανόνες για την πανδημία

Ο πρωθυπουργός στριμώχτηκε μέσα στον ανελκυστήρα για να φωτογραφηθεί, παραβιάζοντας τις οδηγίες για χρήση ανελκυστήρων,  ενώ οι πολίτες παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους

Ένα ακόμη επεισόδιο στο σερί της κυβερνητικής αμετροέπειας είχαμε σήμερα το πρώι. Μην θέλοντας να χάσουν την ευκαιρία να προωθήσουν την λειτουργία του ανελκυστήρα στην ακρόπολη οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού επέλεξαν να τον φωτογραφήσουν μαζί με άλλα άτομα εντός του.

Πού είναι οι “αποστάσεις” τις οποίες καλείτε τους πολίτες να κρατούν κ. Μητσοτάκη;

Να υπενθυμίσουμε εδώ τις οδηγίες για την χρήση των ανελκυστήρων που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα στην αρχή της πανδημίας του Covid:

 Τα ασανσέρ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από Ατομα με Ειδικές Ανάγκες, ευάλωτες ομάδες, και για μεταφορά εμπορευμάτων όπου υπάρχουν κυλιόμενες σκάλες. Ταυτόχρονα η πληρότητα τους δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 40% από την προβλεπόμενη χωρητικότητα.

 

Ας ελπίσουμε ότι ο πρωθυπουργός δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε ένα άτομο  Άτομο με Αναπηρία , ούτε ευάλωτη ομάδα, ούτε εμπόρευμα. Και να παραδεχθεί ότι απλά έκανε ανθρώπινο λάθος .
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο