ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Πολιτισμός

O Βασίλης Λέκκας: Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

O Βασίλης Λέκκας : Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις  28/08/2020

 

Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στην Τεχνόπολη με  μια μουσική παράσταση η οποία στηρίζεται σε επιλογές από την συνεργασία του με τους σημαντικότερους συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης,  ο Γιάννης Μαρκόπουλος, αλλά  και εξίσου σημαντικές στιγμές  από τις συνεργασίες του, με τους Γιάννη Σπάθα, Γιώργο Τρανταλίδη , Bασω Αλλαγιάννη, Μιχάλη Κουμπιό και από την τελευταία του δουλειά με  τον Γιώργο Καζαντζή. Πέρα από την αναφορά στους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, η παράσταση συγκεντρώνει και το έργο σπουδαίων ποιητών και στιχουργών. Ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό της ερμηνείας του, την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασης του , 

την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία του αλλά και την θεατρική εμπειρία που φέρει, υπόσχεται μια μουσική διαδρομή που θα μας καταστήσει κοινωνούς της έντασης και της συγκίνησης μουσικών έργων που εντάσσονται  στη νεότερη μυθολογία του τόπου μας.

 

Η αγορά των εισιτηρίων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το δίκτυο της Viva.gr. Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο από την Τεχνόπολη. Η είσοδος πραγματοποιείται από τις οδούς Ιάκχου (διαζώματα Β & Δ και τραπέζια) και Περσεφόνης (διαζώματα Α, Γ1 & Γ2 και θέσεις ΑμεΑ). 

https://athens-technopolis.gr/index.php/el/oroi-eisitirion

 

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: THEAMA PRODUCTION AMKE
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης.

 Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας Greekaffair.gr 

Related posts

Έσοδα 40 εκατ. ευρώ είχε φέτος η Ακρόπολη από τους 4,5 εκατ. επισκέπτες που υποδέχθηκε

Αύριο τα εγκαίνια του υποβρύχιου μουσείου στο Βόλο

Ο ΓΛΑΡΟΣ – ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΟΦ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Prootos