ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΕιδήσειςΕλλάδα

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλους έγραψε στο FB :«Η κρατική καμπάνια είναι σε λάθος κατεύθυνση – Δημιουργεί πανικό και φόβο»

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλους έγραψε στο FB :«Η κρατική καμπάνια είναι σε λάθος κατεύθυνση – Δημιουργεί πανικό και φόβο»

Ο Γνωστός σε όλους μας από την Ετ1  βετεράνος  δημοσιογράφος – συγγραφέας Βαγγέλης Παπαδόπουλος που μετράει στο ενεργητικό του πάνω από 50 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας γράφει στο προσωπικό του προφίλ  με αφορμή τον κορονοϊό και την κρατική καμπάνια που έγινε στα ελληνικά ΜΜΕ και δηλώνει : « Η κρατική καμπάνια είναι σε λάθος κατεύθυνση. Δημιουργεί πανικό και φόβο. Θα έπρεπε να απευθύνεται στον εθελοντισμό και στο φιλότιμο του Έλληνα.»

Εγώ νίπτω τας χείρας μου.. Σας τα είπα ξεκάθαρα. Ορισμένοι με ειρωνεύτηκαν αντί να κρίνουν αυτά που έγραψα. Άλλοι το αντιμετώπισαν κομματικά.

Νομίζουν ότι ο ιός ανήκει σε κόμματα. Άλλοι, οι περισσότεροι κατάλαβαν και πήραν το μήνυμα μου. Επειδή δεν απάντησα στον καθένα ξεχωριστά προσθέτω τώρα μια γενική απάντηση.

 


–Η κρατική καμπάνια είναι σε λάθος κατεύθυνση. Δημιουργεί πανικό και φόβο. Θα έπρεπε να απευθύνεται στον εθελοντισμό και στο φιλότιμο του Έλληνα. Άλλωστε όλοι αναγνώρισαν ότι το σύνολο του λαού υπάκουσε πλην ελαχίστων θλιβερών εξαιρέσεων. Το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου θα έχει σε λίγο αρνητικά αποτελέσματα.


Τα μέτρα δεν εφαρμόζονται από όλους.

Είναι ανοικτά τα σούπερ μάρκετ οι λαϊκές αγορές τα παράνομα τζαμιά της Αττικής και οι τράπεζες και είναι κλειστοί οι ναοί. Τιμωρούνται οι νομοταγείς και κυκλοφορούν ασύδοτοι οι αλλοδαποί.


—Ξεσηκώθηκαν αρκετοί εναντίον της Εκκλησίας και της θείας κοινωνίας δηλαδή εναντίον μιας μεγάλης μερίδας του λαού που είναι διαφορετικοί. Που είναι λοιπόν η ισότητα και ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα και στα ανθρώπινα δικαιώματα;

-Τα μέτρα ανακοινωνονται με αυστηρότητα λες και η Ελλάδα είναι Βόρειος Κορέα!Απαγορεύουν το πασχαλινό έθιμο λες και χιλιάδες πιστοί χριστιανοί περιμένουν τη σούβλα και όχι τη θεία μετά λήψη στη θεία λειτουργία μετά το Χριστός Ανέστη. Αυτό το δικαίωμα των πολιτών ούτε τους άγγιξε. Πιστεύουν πως το βράδυ της Ανάστασης θα πάρουν την κοινωνία από τον Ιερώνυμο ηλεκτρονικά μέσω της τηλεόρασης.


Πρότεινα να κάνουν ένα-δύο πλοία πλωτά νοσοκομεία χιλίων κλινών για να ξελαφρώσουν τα νοσοκομεία και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα του ιού,η να μετατρέψουν το Ταε Κβο Ντο σε νοσοκομείο εξπρές. Το έκαναν μέσα σε 10 μέρες στη Γουαν και πριν λίγες μέρες στην Ισπανία. Το κάναμε και μεις τη 10ετια του 70 επί Δοξιάδη και Αποστολατου, όταν οι γιατροί δεν πήγαιναν στα νησιά.

Τότε λοιπόν ένα πλοίο-πλωτό νοσοκομείο ταξίδευε από τη Λήμνο και Σαμοθράκη ως το Καστελόριζο και προσέφερε υπηρεσίες σε όλα τα νησιά. Μετά ήρθε το ΠΑΣΟΚ και ο Γεννηματάς έκανε το ΕΣΥ .


—Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως λόγω του φόρτου περιστατικών της επιδημίας, αναβλήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία που θα γίνουν μετά την επιδημία, αν δεν πεθάνουν ως τότε οι ασθενείς.


—Τώρα λοιπόν αντί να ζητήσουμε από τους εφοπλιστές το Ίδρυμα Ωνάση η Νιάρχου, να μας κάνουν ένα πλωτό νοσοκομείο αρκούμαστε σε μάσκες και στολές, δαπάνη δηλαδή σαν να ξοδέψω εγώ 10 ευρώ..


Αυτά για την άρση κάθε παρεξήγησης…

Δείτε την ανάρτηση 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222248123334829&set=a.1505909650523&type=3&theater

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Ερχεται ολικό κλείσιμο στην εστίαση – Το μέτρο αφορά και την Αττική

Newsroom

Ξεκίνησαν τα προβλήματα στον Ελληνικό Τουρισμό – Ανήσυχοι οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής – «Εάν δεν έχει αεροπλάνα, δεν θα έχει και τουρίστες από Ρωσία»

Υπ. Υγείας Βασίλης Κικίλιας : Αυτή είναι η εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας που μας παρέδωσαν

Newsroom