ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

ΟΑΕΔ-Κοινωνικός Τουρισμός : Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις

ΟΑΕΔ-Κοινωνικός Τουρισμός : Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις

Για πρώτη φορά προστίθεται ο νομός Έβρου στο ειδικό πλαίσιο των 10 διανυκτερεύσεων και της μηδενικής ιδιωτικής συμμετοχής

Από σήμερα, Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 10.00 μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 θα μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και ακτοπλοϊκών εταιρειών, για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2020-2021.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της φετινής σεζόν για πρώτη φορά επιδοτούνται ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αυξάνεται η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων από 5 σε 6 βράδια. Επίσης, μειώνεται η ιδιωτική συμμετοχή σε όλα τα ξενοδοχεία, ενώ αυξάνεται η επιδότηση του ΟΑΕΔ. Τέλος, για πρώτη φορά προστίθεται ο νομός Έβρου στο ειδικό πλαίσιο των 10 διανυκτερεύσεων και της μηδενικής ιδιωτικής συμμετοχής.

Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ. Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ήαπό μία έως έξι διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους και η δήλωση συμμετοχής από τους παρόχους γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης Taxisnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Related posts

Σφοδρή επίθεση Λοιμωξιολόγων προς τους Έλληνες χριστιανούς για τα Θεοφάνια: «Θα έχετε lockdown για πολύ καιρό ακόμα για να μάθετε»

Ιταλία: Χαλαρώνει τους περιορισμούς – Άνοιξαν το Κολοσσαίο και η Καπέλα Σιστίνα

Newsroom

Μας «έζωσαν» τα φίδια: Εμφανίσεις ερπετών σε παραλίες, σπίτια και… αυτοκίνητα

Newsroom