Κοινοποιείστε το άρθρο

Οι «Διαδικτυακές προσεγγίσεις» την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου έχουν θέμα: «Άγιος Παΐσιος τα σημεία των καιρών»

Στην εκπομπή «Διαδικτυακές προσεγγίσεις» την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ. ο δημοσιογράφος Κυριάκος Τσικορδάνος φιλοξενεί τον Θεολόγο και Συγγραφέα Γιώργο Φουρκαδάκη και τον Διευθυντή του trikalaculture.gr και Ιεροψάλτη Αχιλλέα Γραβάνη με θέμα «Άγιος Παΐσιος τα σημεία των καιρών».

 

Ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει για τα σημεία των καιρών λέγοντας «Μετά από την μπόρα την δαιμονική, θα έλθη η λιακάδα η Θεϊκή.

Πίσω από το κοσμικό πνεύμα της σημερινής “ελευθερίας” της έλλειψης σεβασμού στην Εκκλησία του Χριστού, στους μεγαλυτέρους, γονείς και διδασκάλους, που έχουν φόβο Θεού, κρύβεται η πνευματική σκλαβιά, το άγχος, και η αναρχία, που οδηγούν τον κόσμο στο αδιέξοδο, στην ψυχική και σωματικη καταστροφή.


Πίσω λοιπόν και από το τέλειο σύστημα “κάρτας εξυπηρετήσεως” ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντιχρίστου. (Αποκ. Ιωάννου κεφ. ιγ’ 16) – ινα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ινα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν· ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτου χξς”. = 666.».

 

Πόσο κοντά βρισκόμαστε λοιπόν στην επιβεβαίωση των προφητειών; Μήπως ήδη έχουν επιβεβαιωθεί αλλά εμείς «αγρόν αγοράζουμε»; Πώς μας προετοίμασε ο Άγιος και οι άλλοι σύγχρονοι Γέροντες και Πατέρες της Εκκλησίας για τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε; Υπάρχει ελπίδα για τον σύγχρονο άνθρωπο και τις κοινωνίες να αλλάξουν και να στραφούν προς τον δρόμο της σωτηρίας;

 

Συντονιστείτε στην ιστοσελίδα και στο facebook του greekaffair.news για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, να θέσετε τις ερωτήσεις σας αλλά και να καταθέσετε τις απόψεις σας.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί livestreaming μέσα από τα sites των  greekaffair.news και 7nea.gr  όπως και από τις ιστοσελίδες του Facebook των greekaffair.news και 7nea.gr  

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο