Κοινοποιείστε το άρθρο

Συγκλονίζει ο σύζυγός της 44χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της μετά τον εμβολιασμό 

Σε ένα θαύμα ελπίζουν πλέον συγγενείς και γιατροί για να σωθεί η 44χρονη που νοσηλεύεται μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca.

Σε ένα θαύμα ελπίζουν πλέον συγγενείς και γιατροί για να σωθεί η 44χρονη που νοσηλεύεται μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca.

«Οι ελπίδες έχουν σβήσει από την Παρασκευή όταν το βράδυ οι γιατροί περίλυποι πραγματικά μου είπαν ότι έκαναν την επέμβαση. Το αιμάτωμα ήταν τόσο μεγάλο. Στην ουσία μου είπαν ότι την επέμβαση την έκαναν για να νιώθουν καλά».

Ο σύζυγος της μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS και την Ευαγγελία Μαρινάκη τονίζει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η 44χρονη να είναι ήδη εγκεφαλική νεκρή.

«Για να κάνουν ασφαλή διάγνωση για τον εγκεφαλικό θάνατο θα πρέπει να μην υπάρχουν ποσότητες φαρμάκων στον οργανισμό της. Θεωρούν ότι αυτό θα γίνει αύριο αλλά στην ερώτηση που τους έκανα αν υπάρχει έστω κι ένα στο εκατομμύριο να δίνουν κάποια ελπίδα απάντησαν δυστυχώς όχι» ανέφερε ο σύζυγος της 44χρονης.

«Εξαιρετικά κρίσιμη» χαρακτηρίζει την κατάστασή της ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Τα δεκάδες αναπάντητα «γιατί» των 3 παιδιών τους καλείται σήμερα ν’ απαντήσει ο σύζυγος της 44χρονης μητέρας με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων.

«Θα σας πω τι μου είπε η κόρη μου που είναι 10 ετών “μα γιατί να πάθει κάτι η μαμά μου από το εμβόλιο. Αφού μας είπαν να το κάνει για να μην πάθει κάτι. Γιατί;”. Εγώ τι απαντήσεις να δώσω στην ερώτηση του παιδιού;» συνεχίζει ο σύζυγος.

Έγραψαν μάλιστα και ένα γράμμα, με όλες τις παιδικές απορίες τους και το παρέδωσαν στον πατέρα τους.

Ο σύζυγος της 44χρονης αδυνατεί να πιστέψει πως επιδεινώθηκε τόσο γρήγορα η κατάσταση της υγείας της. Την περασμένη Τετάρτη, όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, περπάτησε από το ασθενοφόρο μέχρι και το νοσοκομείο.

«Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί το είχα υποσχεθεί στη γυναίκα μου. Η γυναίκα μου είπε: ‘Δεν θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα σταματήσει το ρεύμα του εμβολιασμού. Δεν θα σε αφήσω να ξαναμπεις στο νοσοκομείο’. Πείτε μου λοιπόν εγώ τι άλλο να σας πω πάνω σε αυτό.

Στην χρονοκαθυστέρηση των ανακοινώσεων στάθηκε ακόμα ο σύζυγος της 44χρονης. «Εμένα από την Πέμπτη μου έχουν ανακοινώσει από το Βενιζέλειο νοσοκομείο ότι τα αποτελέσματα που έφτασαν γραπτώς από το Ωνάσειο, αναφέρουν ασθενώς θετικό τη συσχέτιση με το εμβόλιο. Έχουν περάσει 4 ημέρες και ακόμα κάποιοι λένε δεν έχει γραφτεί, δεν έχει πάει επίσημα. Γιατί το κάνουν αυτό;»

Η 44χρονη Γλυκερία, μητέρα 3 παιδιών, είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca πριν από 15 ημέρες.

Ο Γεώργιος Χαλκιαδάκης, διοικητής του ΠΑΓΝΗ, μίλησε στο Live News για την κατάσταση της 44χρονης και τόνισε ότι δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για την άτυχη γυναίκα από την Κρήτη.

Από την άλλη πλευρά η 47χρονη γυναίκα από τη Θήβα που νοσηλεύεται έχει αρχίσει να δείχνει βελτίωση.

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο