ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή Νέα

Οι Γάλλοι βλέπουν ελληνοτουρκική σύρραξη και στέλνουν e-mails που περιλαμβάνει σχέδιο ασφαλείας για τους Γάλλους υπήκοος στην Ελλάδα

Οι Γάλλοι βλέπουν ελληνοτουρκική σύρραξη και στέλνουν Οδηγία-σοκ με e-mails που περιλαμβάνει σχέδιο ασφαλείας για τους Γάλλους υπήκοος στην Ελλάδα 

Προφανώς οι Γαλλικές στρατιωτικές αρχές γνωρίζουν κάτι παραπάνω και μιλάνε ποια και επίσημα για  ελληνοτουρκική σύρραξη και αυτό φαίνεται από ένα ένα email που έφθασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Γάλλων υπηκόων που ζουν στη χώρα μας και περιλαμβάνει το σχέδιο ασφαλείας που έχει εκπονήσει η πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα σε περίπτωση μεγάλης όπως χαρακτηριστικά αναφέρει κρίσης. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που φθάνει στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία Γάλλων υπηκόων που ζουν στη χώρα μας μια τέτοια αλληλογραφία καθώς στο παρελθόν είχαν σταλεί κάποια ανάλογα e-mails που αναφέρονταν ξεκάθαρα σε καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες η Γαλλία είναι μια μεγάλη χώρα που φροντίζει και έχει πλάνα για όλους τους υπηκόους της μέσα και έξω από την επικρατεί ενώ το δίκτυο όλων των υπηρεσιών  της είναι σε θέση να έχει υψηλού επιπέδου πληροφορίες. Μάλιστα, ο τρόπος που γίνεται πάντα η ενημέρωση είναι διακριτικός χωρίς να προκαλεί πανικό.

To e-mail το δημοσιοποίησε γνωστή ιστοσελίδα Η “Επιστολή από το Γαλλικό Προξενείο”

Θέμα : Σχέδιο ασφάλειας και παρουσίαση στο ευρύ κοινό
Κυρίες και κύριοι,
Σε περίπτωση μεγάλης κρίσης, όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο και διαμένουν στην Ελλάδα, θα απευθύνονται στον υπεύθυνο ασφαλείας του γαλλικού προξενείο ή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.Στο σχέδιο του προγράμματος ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας, η υπηρεσία της προξενείου της γαλλικής πρεσβείας σας παρέχει κάποιες πληροφορίες:
Σχέδιο ασφαλείας και επικεφαλής για την ασφάλεια
Σας καλούμε να συμβουλευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
httphs://gr.ambafrance.org.// Plan-de securite-ilots-6522
Γνωρίζετε τον δικό σας υπεύθυνο ασφαλείας;
Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, μπορείτε να βρείτε αυτή την πληροφορία .
Με την ευκαιρία αυτή σας υπενθυμίζουμε να καλείτε την οικογένειά σας,τους φίλους και τους γνωστούς σας προκειμένου να εγγραφούν στους καταλόγους μας έτσι ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφάλεια των υπηκόων μας κατά την διάρκεια των μετακινήσεών τους εκτός Γαλλίας:
https//pastel.diplomatie.gouv. fr/fildariane/dyn/public/ login.html
Όλες οι προαναφερθείσες πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες στο άρθρο που ακολουθεί στην ιστοσελίδα:
https://ambafrance.org/ Connaissez-vous -votre chef-d-ilot
Για την καλύτερη ασφάλειά σας,καλείστε να ανανεώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία με όλες τις πιθανές αλλαγές (όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.α.) και να καταγράψετε απευθείας στο λογαριασμό σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή service -public.fr
Με εκτίμηση
Γαλλικό Προξενείο Αθηνών
Ακαδημίας 6 ,1ος όροφος

“Το σχέδιο ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας

Στα links που υπάρχουν στα e-mails αναφέρονται οι οδηγίες οι οποίες σε γενικές γραμμές αναφέρουν τα εξής :
΅”Το Προξενείο στην Αθήνα διαθέτει σχέδιο ασφάλειας για τη διευκόλυνση της διαχείρισης οποιασδήποτε κρίσης, συμπεριλαμβανομένης φυσικής καταστροφής, που επηρεάζει την ασφάλεια των συμπατριωτών μας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, το έδαφος της προξενικής περιφέρειας χωρίζεται σε νησίδες (περιοχές) Κάθε ένας από αυτούς έχει έναν διαχειριστή μπλοκ και βοηθούς, ο ρόλος του οποίου είναι να παρέχει τη διασύνδεση, κυρίως όσον αφορά τη μετάδοση πληροφοριών, μεταξύ των γαλλικών και των προξενικών υπηρεσιών σε περίπτωση κρίσης μόνο. . 

Αν έχετε εγγραφεί στο μητρώο των Γάλλων υπηκόων στο εξωτερικό, που περιλαμβάνονται στην «Κοινότητα Ασφάλειας Σχέδιο γαλλικά» που κρατούν μέχρι σήμερα, στην Αθήνα, το Προξενικό Τμήμα της Πρεσβείας της Γαλλίας.

Η βασική δομή του σχεδίου ασφαλείας είναι σε “νησίδες”. Για να είναι σε θέση, αν χρειαστεί, να πάρει πιο γρήγορα από εσάς και την οικογένειά σας και να σας βοηθήσει, έχουμε στην πραγματικότητα διοργάνωσε η γαλλική κοινότητα στην Αθήνα και την περιοχή της, χρησιμοποιώντας μια συστηματική κοπής σε «νησίδες» .Κάθε μπλοκ είναι υπό την ευθύνη ενός ηγέτη νησίδας, ενός εθελοντή που έχει την αποστολή να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας βοηθήσει εάν είναι απαραίτητο. Θα ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ εσάς και της Πρεσβείας σε περίπτωση ενεργοποίησης του Σχεδίου Ασφαλείας”. 

Related posts

Οι Τούρκοι μαφιόζοι πολιτικοί βγαίνουν από το σκοτάδι στο φως: Σύμμαχος του Ερντογάν και Μπαχτσελί

Newsroom

Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στη Μεγίστη

Newsroom

Ξεσηκώνονται και οι Σλάβοι των Σκοπίων: «Καλός Αλβανός, μόνο νεκρός»

Newsroom