Κοινοποιείστε το άρθρο

Οι Γερμανοί προσβάλουν τον Ελληνισμό: «Οι Έλληνες είναι μείγμα Τούρκων, Σλάβων & Αλβανών

Η γερμανική εφημερίδα που πρόσκειται στο συντηρητικό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, Die Welt, προειδοποιεί επικαλούμενη τον γνωστό ανθέλληνα ιστορικό Jakob Philipp Fallmerayer, ότι «οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους Αρχαίους ούτε τους Βυζαντινούς», αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το άρθρο, η σημερινή άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα δεν αφορά μόνο την οικονομική πολιτική, αλλά και την ιστορία.

Το άρθρο τονίζει ότι «οι Έλληνες έχουν καταστρέψει με την στάση τους και την ευρωπαϊκή οικονομία», υπογραμμίζοντας ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, αλλά ένα μείγμα από Σλάβους, Τούρκους και Αλβανούς, σύμφωνα με την θεωρία του Αυστριακού.

Παρατίθενται στο άρθρο αυτούσια αποσπάσματα από το βιβλίο ιστορικού Φαλμεράιερ με τίτλο «Geschichte der morea Halbinsel Während des Mittelalters», τα οποία επισημαίνουν ότι ο ελληνικός γηγενής πληθυσμός αντικαταστάθηκε ουσιαστικά με Σλάβους κατά τη διάρκεια των σλαβικών επιδρομών (350-800 μ.Χ.).

«Οι Έλληνες εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Ευρώπης. Η φυσική ομορφιά, η πνευματική ευφυΐα, η αρμονία και η απλότητα, η τέχνη και ο ανταγωνισμός εξαφανίστηκαν από την σημερινή περιοχή της Ελλάδος. Δεν υπάρχει ελληνικό αίμα σήμερα στις φλέβες των Χριστιανών της σημερινής Ελλάδος», έγραφε ο Φαλμεράιερ.

«Οι Έλληνες σήμερα ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη, αλλά δεν είναι παρά ένα μείγμα από Τούρκους, Σλάβους και Αλβανούς», καταλήγει το γερμανικό άρθρο..σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα.

Ομάδα επιστημόνων από ΗΠΑ, Ελλάδα και Λίβανο, διεξήγαγε ενδελεχή επιστημονική έρευνα με τίτλο «Γενετική των κατοίκων της Πελοποννήσου σε σχέση με την θεωρία εξαφάνισης τους τον μεσαίωνα», η οποία βασίστηκε σε μελέτες του DNA των κατοίκων της περιοχής αυτής.

Η όλη έρευνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό  European Journal of human Genetics, στο οποίο αναφέρετε ότι ο «Αυστριακός Φαλμεράυερ υποστήριξε ότι μετά τον 6ο μΧ αιώνα, οι επιδρομές Βουλγάρων και Σλάβων σάρωσαν τα Βαλκάνια, και εξαφάνισαν τους γηγενείς πληθυσμούς της ελληνικής χερσονήσου.

Οι Πελοποννήσιοι Έλληνες είτε εξαφανίστηκαν είτε αναγκάστηκαν να μετοικίσουν, ενώ η Πελοπόννησος κατοικήθηκε σχεδόν αποκλειστικά από Σλάβους.

Οι Σλάβοι κράτησαν την ταυτότητά τους για κάποιο διάστημα, αλλά στο τέλος έγιναν Έλληνες κάτω από την επιρροή της ορθόδοξης Εκκλησίας και την πρόσμιξη με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας που μετέφεραν στην Πελοπόννησο οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες για να αναζωογονήσουν την περιοχή.

Η έρευνα που κατατρόπωσε όλους τους ανθέλληνες επιστήμονες για την καταγωγή των σημερινών Ελλήνων

Στην έρευνα της ομάδας επιστημόνων από ΗΠΑ, Ελλάδα και Λίβανο χρησιμοποιήθηκε δείγμα 241 ατόμων από την Πελοπόννησο.

Εκεί διαπιστώθηκε σχετική ανομοιογένεια των σημερινών κατοίκων της Πελοποννήσου, όμως οι σημερινοί κάτοικοι δεν έχουν καμία σχέση με τους Σλάβους, αλλά προσομοιάζουν πολύ με Σικελούς και νότιο Ιταλούς.

Η ομοιότητα των σημερινών Ελλήνων με Σικελούς και νότιο Ιταλούς, έχει ιστορική εξήγηση διότι η Σικελία και η Κάτω Ιταλία αποτελούσαν την «Μεγάλη Ελλάδα» (Magna Grecia) με τεράστια ιστορία…

Σύμφωνα με μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε, η σλαβική καταγωγή των κατοίκων της Πελοποννήσου φέρεται να είναι σε ποσοστό 0,2% μέχρι 14,4%. Η έρευνα καταρρίπτει ολοκληρωτικά τα ψέματα του Αυστριακού ιστορικού και αποδεικνύει την διαχρονική ελληνικότητα των κατοίκων της Πελοποννήσου.

Στην έρευνα δεν συμμετείχαν οι κάτοικοι της σημερινής Μάνης και οι Τσάκωνες, οι οποίοι θεωρούνται καθαροί φυλετικά από όλες τις σλαβικές εισβολές του μεσαίωνα.
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο