Κοινοποιείστε το άρθρο

Οι μετανάστες ανοίγουν την όρεξη του CVC: Με ένα ακόμη deal 800 εκατ.

 

Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, αναμένεται να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της εστίασης.

 

Απολύτως λογικό αφού μιλάμε για μια δουλειά που ξεπερνά τα 800 εκατ. ευρώ. Ο Θανάσης Παπανικολάου της Vivartia που έχει «κλείσει» ήδη συμφωνία με τo CVC για να συνεχίσει να «τρέχει» την εταιρεία (την έτρεχε και ως MIG) περιμένει πως και πως την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Ο λόγος; Ήδη λέγεται ότι έχει συμφωνήσει με τον Βαβουράκη, προκειμένου να αγοράσει την εταιρεία που διαθέτει στον χώρο της εστίασης.

-Με βάση τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα οι δυο εταιρείες που φαντάζουν ως φαβορί στον διαγωνισμό του Μηταράκη, είναι του Παπανικολάου και του Βαβουράκη. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που επιβεβαιωθούν οι σχετικές εκτιμήσεις ο Θανασάκης θα υλοποιήσει την συμφωνία για την εξαγορά και της εταιρείας του Βαβουράκη από το CVC. Όποτε το νέο σχήμα θα έχει με το καλημέρα να διαχειριστεί 800 εκατ. ευρώ. Έτσι απλά και όμορφα. Και φυσικά πάντα στα προξενιά, η προξενήτρα βγαίνει κερδισμένη.

! Δεν σας κρύβω ότι μου προκαλεί εντύπωση (και μάλιστα μεγάλη) που ενώ ο Κωστάκης ο Βαξεβάνης, ασχολείται γενικώς με τον Μηταράκη, δεν έχει γράψει ούτε λέξη για το φημολογούμενο deal.

! Πάντως στο CVC αποδίδουν προσωπικά στους χειρισμούς του Παπανικολάου το γεγονός ότι κατάφερε να βάλει στο παιχνίδι των γευμάτων των μεταναστών τη Vivartia. Και μάλιστα σε ένα διαγωνισμό που προσεγγίζει τα 800 εκατ. ευρώ

Σύσκεψη για το ΕΣΠΑ της Υγείας

-Σύσκεψη υπό τον πρόεδρο Κυριάκο πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των Κικίλια, Κοντοζαμάνη, Σκέρτσου, Μπεκίρη και άλλων εμπλεκομένων με το θέμα. Ο Μητσοτάκης ζήτησε να ενημερώνεται προσωπικά για την υλοποίηση των έργων που αντλούν χρήματα από το ΕΣΠΑ, τα οποία αφορούν αποκλειστικά και μόνο την Υγεία. Επικεφαλής του project φαίνεται να τίθεται ο ίδιος, δείχνοντας την σημασία που δίνει στον συγκεκριμένο τομέα.

Ένας Σαμαράς που μιλάει για τον Ζερβά

-Στην Θεσσαλονίκη γίνεται μπόλικη συζήτηση για έναν Σαμαρά, που ασχολείται με μελέτες και αλλά διαφορά και τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζερβά. Ο Σαμαράς που δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη, έχει συνάψει κάμποσες συμβάσεις με τον Δήμο από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου ο Ζέρβας. Ένας από τους λόγους που τον καλοπιάνει ο δήμαρχος, έχει να κάνει με ένα ανυπόληπτο site που διατηρεί στην πόλη.

Μετά τον Φουρθιώτη έρχεται ο ανυπόληπτος εκδότης

-Η ιστορία με τον Φουρθιώτη φαίνεται ότι άνοιξε το καπάκι της χύτρας. Όπως μαθαίνω αστυνομική φύλαξη, που δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από τα ανύπαρκτα Μέσα που διαθέτει, έχει και «εκδότης» που αρέσκεται στο να επιδεικνύει τη δύναμη του. Μια δύναμη που υπάρχει στο μυαλό του, αφού τόσο τα έντυπα, όσο και τα site του, δεν έχουν καμία απήχηση στο αναγνωστικό κοινό.

-Όπως συνέβη με τον Φουρθιώτη, έτσι και μ’ αυτόν, στην αγορά κυκλοφορεί πως ό,τι κάνει το κάνει για λογαριασμό του Μαξίμου. Μιλάμε για έναν πραγματικά αστείο τύπο που αν μάθει ο Μητσοτάκης ότι υπάρχει έστω και ένας συνεργάτης του, που μιλάει έστω και στο τηλέφωνο μαζί του, θα γίνει πυρηνικός πόλεμος. Και αυτό γιατί κατά το παρελθόν έχει κάνει άθλια προσωπική επίθεση στον Κυριάκο. Πριν είναι αργά οι Χρυσοχοΐδης και Οικονόμου, ας κοιτάξουν τη λίστα με τους ανυπόληπτους εκδότες που διαθέτουν φρουρά.

 

 

 

Πηγη powergame.gr

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο