Κοινοποιείστε το άρθρο

Οι παρελάσεις των Ελλήνων απαγορεύτηκαν ,αλλά οι Ιρακινοί μπορούν να διαδηλώνουν ελεύθερα στους δρόμους της Αθήνας

Απίστευτο! Οι ισλαμιστές μπορούν να κάνουν συγκεντρώσεις τη στιγμή που οι παρελάσεις είναι παράνομες!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό!

Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου δεκάδες πολίτες με υψηλό πατριωτικό φρόνημα πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις τιμώντας τον αγώνα των προγόνων μας και πηγαίνοντας κόντρα στο κυβερνητικό αφήγημα, που επιχειρεί να καταργήσει τις παρελάσεις με πρόσχημα την πανδημία. Και το πλήρωσαν με προσαγωγές και πρόστιμα.

Όμως, χθες διαδήλωσαν ανενόχλητοι στο Σύνταγμα δεκάδες Ιρακινοί, χωρίς καν να επέμβει η Αστυνομία. Οι ενέργειες των αστυνομικών με εντολή της κυβέρνησης να συλλαμβάνουν αδιάκριτα ανήμερα της εθνικής επετείου Ελληνες πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν στα αυτοκίνητά τους έχοντας ελληνικές σημαίες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο να σταματήσουν ακόμα και μια γυναίκα που πήγαινε με το αυτοκίνητο βόλτα το παιδί της, το οποίο λόγω της ημέρας κρατούσε ελληνική σημαία!

Χθες στο Σύνταγμα, απέναντι από την ελληνική Βουλή, έγινε συγκέντρωση από Ιρακινούς, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας. Δεν έγινε, όμως, ούτε μία σύλληψη. Μιλάμε για το κέντρο της Αθήνας.

Τι ακριβώς συμβαίνει, κύριοι της κυβέρνησης;
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο