Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν Πολάκη με ναργιλέ και ο Θεός μαζί τους! (vid)

Κοινοποιείστε το άρθρο

Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν Πολάκη με ναργιλέ και ο Θεός μαζί τους! (vid)

 

Το επικό τρολάρισμα των Ράδιο Αρβύλα σε Παύλο Πολάκη:Ο θεριακλής υπουργός, που μετά τον ναργιλέ, βγάζει κι ένα «τσιγαριλίκι» να καπνίσει live για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, αφού το αφιερώσει στον Επίτροπο

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και πλέον στον σατιρικό στόχαστρο τους βρίσκονται όλοι και όλα. Έτσι όπως είναι φυσικό δεν θα τη γλύτωνε και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης με τα το επεισόδιο που είχε με τον Ευρωπαίο επίτροπο για το τσιγάρο.

Ο Παύλος Πολάκης επικρίθηκε γιατί κάπνιζε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μέσα στο υπουργείο αλλά και στα μπουζούκια, τα οποία είχε επισκεφθεί πρόσφατα. Δηλαδή σε δημόσιους χώρους όπου βάσει του αντικαπνιστικού νόμου απλά, απαγορεύεται το κάπνισμα.

Ο Επίτροπος για θέματα Υγείας της ΕΕ εξέφρασε την δικαιολογημένη απορία του για το ότι ο κ. Πολάκης έιναι ο υπεύθυνος στην Ελλάδα για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, που ο ίδιος παραβιάζει και ο υπουργός του απάντησε κοφτά ότι «το κάπνισμα θα το κόψω όταν θέλω εγώ».
Από εκεί ξεκίνησε το επικό τρολάρισμα των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι παρουσίασαν τον Παύλο Πολάκη να καπνίζει και μάλιστα όχι μόνο τσιγάρο, αλλά… ναργιλέ, φωνάζοντας στους «εργαζομένους» του που του τον έφεραν: «Σ’ωραίος, ρε».

«Είπε κάτι το βοθροκάναλο;» αναρωτιέται ο θεριακλής υπουργός, που μετά τον ναργιλέ, βγάζει κι ένα «τσιγαριλίκι» να καπνίσει live για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, αφού το αφιερώσει στον Επίτροπο.

Δείτε το επικό τρολάρισμα:

 

 

 

Πηγή: skai.gr

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο