Κοινοποιείστε το άρθρο

Οι Τούρκοι «σαρώνουν» το Αιγαίο και ο Έλληνας ΥΕΘΑ βγάζει φωτογραφίες με τον Ακάρ!

Από τις φωτογραφίες προκύπτει ότι ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε συναντήσεις σε ωραία ατμόσφαιρα με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ και τον Τούρκο ομόλογο του! 

Να του υπενθυμίσουμε τα εξής :

 

Από την αρχή του χρόνου έχουμε 24 υπερτπήσεις  εκ των οποίων οι 11 από τουρκικά UAV.

Επιπλέον οι 24 υπερπτήσεις εντός 45 ημερών το 2022 είναι το 50% του συνολικού αριθμού υπερπτήσεων σε όλο το 2021!

Τη ζοφερή πραγματικότητα στο Αιγαίο την περιγράψαμε αναλυτικά χθες. Κι αυτή δεν αλλάζει μόνο με ανακοινώσεις για εξοπλισμούς από το βήμα της Βουλής.

Θα περιμέναμε λοιπόν αντί για χαρωπές φωτογραφίες με τον απαράδεκτο ΓΓ του ΝΑΤΟ που προφανώς ακόμη δεν έχει μάθει τίποτα για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, να του τα ψάλλει για την εξοργιστική σιωπή του.

Όσο για τη φωτογραφία με τον κ.Ακάρ; Είναι αδιανόητο ότι δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί του. Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι αν δεν το ΄χει καταλάβει…

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ :

«Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Γενς Στόλτενμπεργκ (Jens Stoltenberg), αναφέρθηκε στην Σύνοδο ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ στην 70ή επέτειο από την ένταξη της Ελλάδος και της Τουρκίας στη Συμμαχία. 

Με αυτήν την ευκαιρία, στο περιθώριο της Συνόδου, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σύντομες συνομιλίες, αφενός με τον Γ.Γ. κ. Στόλτενμπεργκ και αφετέρου, με τον Τούρκο ομόλογο του κ. Χουλουσί Ακάρ (Hulusi Akar), ο οποίος του ενεχείρησε αναμνηστική φωτογραφία από προηγούμενη συνάντησή τους».

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο