ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Ομόνοια:Η κεντρική πλατεία της Αθήνας αποκτά νέο πρόσωπο

Ομόνοια:Η κεντρική πλατεία της Αθήνας αποκτά νέο πρόσωπο

Το συντριβάνι της Ομόνοιας σε πλήρη λειτουργία -Το βίντεο που ανάρτησε ο Δήμαρχος Αθηναίων  Κώστας Μπακογιάννης 

https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/videos/10157676777756999/

«Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά. Έρχεται…» είναι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη που συνοδεύει το βίντεο το οποίο ανάρτησε πριν από λίγο στους λογαριασμούς  του στα social media ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Μια ανάσα πριν αποκαλυφθεί η ιστορική πλατεία της Αθήνας στη νέα της μορφή, που έχει πολλά νοσταλγικά στοιχεία με κυρίαρχο το σιντριβάνι, ο κ.Μπακογιάννης για δεύτερο βράδυ στη σειρά αποκάλυψε ψηφίδες.

Χθες το βράδυ,  το ιστορικό – ανανεωμένο – σιντριβάνι γέμισε με νερό το βράδυ .  «Παρών» στη διαδικασία ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος πόσταρε σχετικό βίντεο στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων… «Ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το σιντριβάνι είναι άδειο».

Επιπλέον, ο δήμαρχος πόσταρε μια νυχτερινή λήψη της πλατείας κι ενημέρωσε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη, στη νέα της μορφή «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…»,  είπε χθες για να προσθέσει σήμερα «πλατεία ξανά»

 

Related posts

Ξεκινούν σιγά σιγά οι ομολογίες: Αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του Lockdown οι «ειδικοί»

Newsroom

Ηθοποιοί και τραγουδιστές που έγιναν μοναχοί και αφοσιώθηκαν στο Θεό

Newsroom

Κανονικά θα φτάσει και φέτος το Άγιο Φως σε Ελλάδα και Ρωσία