ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
τεχνολογία και διαδίκτυο

«Ορθόδοξο Προσευχητάρι» – Δωρεάν Εφαρμογή με Προσευχές για κάθε προσωπική μας περίσταση

«Ορθόδοξο Προσευχητάρι» – Δωρεάν Εφαρμογή με Προσευχές για κάθε προσωπική μας περίσταση

 

Τι να πούμε γι’ αυτή την εφαρμογή και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την υλοποίησή της, ο οποίος δαπάνησαν πολλές εργατοώρες για να βρούνε και να βάλουν σε σειρά Προσευχές της Ορθοδόξου Εκκλησίας για κάθε περίσταση.

Το «Ορθόδοξο Προσευχητάρι» λοιπόν περιλαμβάνει σε κατηγορίες όλες τις προσευχές που μπορεί να φανταστεί κανείς αλλά και «Ακολουθίες», «Παρακλήσεις» και «Απολυτίκια» Αγίων.
Συγκεκριμένα στην Δωρεάν Εφαρμογή μπορείς να βρεις:
1. Προσευχές για κάθε στιγμή της ζωής μας: Για τις εξετάσεις, Πρωινή προσευχή, Βραδινή Προσευχή, Προς την Παναγία, Πριν το γεύμα, Μετά το γεύμα, Μετανοίας, Μετά την Εξομολόγηση, Για οικονομικά προβλήματα(!), Για την απαλλαγή από σωματική και ψυχική ασθένεια, Για την εύρεση εργασίας και ευόδωσής της και πολλές άλλες.
2.Προσευχές για παιδιά
3. Ακολουθίες: Μεγάλης Εβδομάδας, Χαιρετισμών της Θεοτόκου, Μικρού & Μεγάλου Αποδείπνου, Μεσονυκτικού, Θείας Λειτουργίας, Θείας Μεταλήψεως. 4. Παρακλήσεις Αγίων5. Απολυτίκια Αγίων
Η Εφαρμογή είναι εντελώς Δωρεάν χωρίς Διαφημίσεις και μπορείς να την κατεβάσεις από το Google Play Store.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χρήστες για τη βοήθεια τους να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο της Εφαρμογής και για τα σχόλιά τους!

Οποιοσδήποτε έχει μία Προσευχή που δεν περιλαμβάνεται μέσα στην Εφαρμογή και θέλει να τη μοιραστεί με όλους, ας επικοινωνήσει μαζί μας για να προστεθεί!

Συντελεστές (με αλφαβητική σειρά: Λεβεντάκης Ανδρέας, Σμυρναίος Λάμπρος, Χρυσανθοπούλου Λυδία, π. Θεοφάνης Ιωαννίδης και Κώστας Θεοδωρίδης

Πηγές: “Κύριε, εισάκουσον της προσευχής μου…”, Αδελφότης Θεολόγων “Ο ΣΩΤΗΡ”
Προσευχές των παιδιών, Δημητρίου Γ. Παναγιωτόπουλου.

 

Έκδοση: 6.9.0
Μέγεθος: 4.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1 και άνω
Κατασκευαστής: Ανδρέα Λεβεντάκη – (κύριος κατασκευαστής) σε συνεργασία με τους Σμυρναίο Λάμπρο, Χρυσανθοπούλου Λυδία, π. Θεοφάνη Ιωαννίδη – Αρχισυντάκη του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr (www.lavaron.com.gr), Τακτικoύ Μέλους της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου Μακδενονίας – Θράκης, Πρώην Μέλους της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, Πρώην Μέλους του Τμήματος Ενημερώσεως της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, Έκτακτου Ανταποκριτή Αρχισυντάκτη Έντυπης Εφημερίδος, Έκτακτος Συντάκτης σε Εντύπων & site, Ραδιοφωνικού Παραγωγού και Συνεργάτη Ραδιοφωνικού Σταθμού, και Προέδρου Φιλανθρωπικού Σωματείου

Και του Κώστα Θεοδωρίδη – Συνεργάτη του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής και Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr (www.lavaron.com.gr) Τακτικού Μέλους της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, Εκπαιδευτικού Ευρωπαϊκής Μουσικής, Ιεροψάλτη, Κατηχητή, Έκτακτου Ανταποκριτή – Συντάκτη σε Έντυπες Εφημερίδες, Συνεργάτη και Παραγωγού Ραδιοφωνικού Σταθμού με Έδρα την Θεσσαλονίκη και Διοικητικό Μέλος Φιλανθρωπικού Σωματείου.

Download 

Related posts

Φινλανδία: Στα σχολεία οι μαθητές καλούνται να μάθουν πως να αναγνωρίζουνε τα fake news

«Κυνήγι» στο Διαδίκτυο: Θα ψάχνουν τους φοροφυγάδες και μέσω… Facebook και social media

Newsroom

Εν μέσω κορωνοϊού η κυβέρνηση φέρνει το 5G στην Ελλάδα: Υπογράφηκε η σχετική ΚΥΑ

Newsroom