Όταν ένα έθνος απομακρύνεται από τον Θεό τότε ο πέλεκυς πέφτει βαρύς

Κοινοποιείστε το άρθρο

Όταν ένα έθνος απομακρύνεται από τον Θεό τότε ο πέλεκυς πέφτει βαρύς.

 

ΌΤΑΝ ΈΝΑ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ,ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΘΕΪΑΣ ,ΠΕΡΙ ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΝΓΚ ΤΟΤΕ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΘΕΙ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ.

Η ΑΣΩΤΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ.

ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ, Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΩΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΘΕΟ.
Η ΠΟΝΗΡΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑXIS. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ.

Ο ΝΕΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΑΣ .

ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΕΔΙΟ. Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ .ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο