ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επικαιρότητα

Όταν η λογική αρχίζει να υπερισχύει των συναισθημάτων της Μαρίας Μπαντή

Οταν η λογική αρχίζει να υπερισχύει των συναισθημάτων της Μαρια Μπαντή

Και καθώς οι καιροί αλλάζουν.. οι άνθρωποι γίνονται περίπλοκοι. Ζουν στην εποχή που τα έχουν όλα..

Και  όταν κάποιος σου τα προσφέρει όλα δεν ξέρεις τι να διαλέξεις.. Δεν ξέρεις τι θέλεις.. Και κάπως έτσι καταλήγεις στο ΤΊΠΟΤΑ..

Περίπλοκοι οι άνθρωποι, περίπλοκες οι σκέψεις τους.. Περίπλοκες και οι σχέσεις τους… Σχέσεις συνήθως αδιάφορες,, συμβατικές…. Σχέσεις.. Κάτι σαν σχέσεις.. Ακόμη και σχέσεις αλε ρετουρ. Συνήθως αυτές προκύπτουν από έρωτα.. αγάπη.. Πάθος..

Ή μάλλον καλύτερα, κάτι που θυμίζει όλα αυτά.. αλλά δεν είναι. Αν ήταν.. ο ” επιβάτης ” θα είχε φτάσει στο προορισμό του δίχως επιστροφή. Παρόλα αυτά όμως είναι ένα μοτίβο σχέσης που το συναντάμε πολύ συχνά πλέον.

Μπορεί να το έχουμε ζήσει εμείς.. Τα αδέρφια μας.. Οι φίλοι μας.. Καθόλα γνώριμο λοιπόν ..Τέτοιες σχέσεις συνήθως ξεκινούν με μεγάλο ενθουσιασμό.. Είναι αυτές που σου δημιουργούν τη σκέψη πως επιτέλους μπορεί να βρήκες το άλλο σου μισό. Περνώντας όμως λίγο ο καιρός, η φούσκα αρχίζει να ξεφουσκώνει..

Έρχεται η πραγματικότητα να σε κατεβάσει από το ροζ σου συννεφάκι.. Η λογική αρχίζει να υπερισχύει των συναισθημάτων. Ενδεχομένως να προκύψουν και λόγοι πρακτικοί που δεν μπορείτε να είστε μαζί….και κάπως έτσι δίνεις ένα τέλος..

Και καθώς το τέλος είναι και δύσκολο να το βιώνεις.. Κ να το αποδεχθείς.. αρχίζει και σε τρώει το χεράκι σου να στείλεις ένα μνμ. Να μάθεις τα νέα του ανθρώπου που για ένα εύλογο διάστημα.. υπήρξε ” ο άνθρωπος σου, ”.. Το ένα γίνεται δύο.. Τα δύο δέκα.. Έπειτα έρχονται οι τηλεφωνικές συζητήσεις.. στη πορεία ένας καφές.. Και ξανά μανά τα ίδια.. Άτιμο πράγμα η συνήθεια τελικά.. Μη ξεχνάς ότι με αυτό τον άνθρωπο μοιράστηκες πολλά. Μια δεύτερη ευκαιρία άλλωστε δεν είναι κακό.. Μόνο που δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις η ιστορία θα επαναληφθεί…Μόνος θα είσαι πάλι επί της ουσίας και στις χαρές..

Και στις στεναχώριες.. Σ ‘αγαπώ θα σου πει..ΑΛΛΑ..τ’ άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια..!! Παρόλα αυτά όμως την επαφή θέλει να την κρατήσετε.. Γιατί σαν και σένα κανείς.. Μη κολλάς στο γεγονός ότι δεν γίνεται να είστε μαζί όπως θες εσύ.. Αλλά όπως βολεύει εκείνον..!! Βρε κουτό.. Σημασία έχει η καλή πρόθεση.. Το σαν και σένα κανείς.. είναι μια έκφραση που θα την ακούς, συχνά πυκνά.. Και κάπως έτσι θα σε πατάει στο ευαίσθητο σημείο σου, κρατώντας εσένα με αυτό τον τρόπο εκεί που θέλει.. Όπως το θέλει… Όπως βολεύει..!!

Η ψυχή αυτή μπορεί όντως να σε αγάπησε με τον τρόπο της.. Και για σένα να είναι μια όμορφη ψυχή.. Ωστόσο δειλή. Να φοβάται τα ύψη.. ΦΕΎΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΜΑΚΡΙΆ.. Ή ΚΆΘΕΣΑΙ ” ΔΕΜΈΝΟΣ ”..;; Από σένα εξαρτάται…. Μένεις και υπομένεις.. Ή φεύγεις τραγουδώντας.. ~κάποτε σ ‘αγάπησα μα τώρα πια σε ξέρω ~.

Γραφει η Μαρια Μπαντή
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Αίτημα προέγκρισης προϋπολογισμού τριών εκατομμυρίων ευρώ για τα ενοίκια της νέας δομής στη Βάστρια

Newsroom

Μοιράζει ψίχουλα η Κυβέρνηση μπροστά στην οικονομική καταιγίδα: Δίνει «κουπόνι» 13 ευρώ για την ακρίβεια

Newsroom

Άννα Ζαΐρη πρόεδρος εισαγγελέων: «Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να εμβολιαστεί»