ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

«Όταν σε είχα συναντήσει.. είχε η καρδιά αλλαξοπιστησει»

«Όταν σε είχα συναντήσει.. είχε η καρδιά αλλαξοπιστησει»

Με κάποιους ανθρώπους συμβαίνει με έναν περίεργο τρόπο να αισθανόμαστε λίγο πιο πολύ ΕΜΕΙΣ… Να αποκαλύπτουμε και ν ‘ανακαλύπτουμε μαζί τους, τον γυμνό εαυτό μας!!

Να μπορούμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό να τους δείξουμε ακόμη και την όχι και τόσο φωτεινή πλευρά μας..!! Κι ας μη γελιόμαστε.. Όλοι έχουμε μικρές σκοτεινές πλευρές!! Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απαραίτητο να είναι όμοιοι μας!!

Να είναι πανέμορφοι.. Αψεγάδιαστοι.. Απεναντίας!! μπορεί να είναι άνθρωποι με αρκετά ελαττώματα.. Με τρωτά.. Με αδυναμίες.. Που ωστόσο η ομοιότητα της ψυχής μας πρωτίστως, να καταφέρνει να μας σχετίζει μαζί τους με τρόπο μοναδικό!!

Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να μην σε γοητεύσουν με τα μπλε σπάνια μάτια τους.. μπορεί να σε γοητεύσουν όμως με το καθαρό βλέμμα τους.. το βλέμμα που κρύβει ζεστασιά.

Κατανόηση!! Αλήθεια!! Και το πιθανότερο είναι ότι θα σε κερδίσουν χωρίς καν να το προσπαθήσουν.

Είναι άνθρωποι γοητευτικοί με την ουσιαστική έννοια ..!! Τους ανθρώπους αυτούς ίσως είναι ΜΑΤΑΙΟ να μπεις στη διαδικασία να τους διεκδικήσεις!! Όσο και να τους κυνηγάς δεν πιάνονται.. Είναι κάτι σαν τον αέρα. Σαν την σκόνη.. Θέλουν να πάνε και να κάθονται εκεί που επιθυμούν αυτοί!! Εκεί που για κάποιους να είναι το Τίποτα..

Για εκείνους όμως, μπορεί να είναι ΤΑ ΠΆΝΤΑ..!! Τους ανθρώπους αυτούς δεν θα τους κρατήσει ούτε η ομορφιά σου, ούτε η θελκτικότητα σου, ούτε η πιστωτική σου κάρτα!!

Το μόνο που μπορεί να τους κρατήσει είναι το αληθινό σου συναίσθημα!! Και αληθινό είναι οτιδήποτε είναι ακατέργαστο.. Ανεπιτήδευτο.. Οτιδήποτε προκύπτει άδολα και αβίαστα!! Θα τους κρατήσει δέσμιους σε σένα η αφοσίωση σου, η ακεραιότητα σου!!

Μ ‘αυτούς θα καταλάβεις πως στη ζωή υπάρχουν συναισθήματα που κατά κύριο λόγο είναι αυτόβουλα..

Και πως καμία στρατηγική /τακτική δεν μπορούν να τα οδηγήσουν εκεί που πρέπει.. Εκεί που θα ήθελες.. Εκεί που θα ήθελαν…

Πέραν της αλήθειας!! Θα μάθεις να μην είσαι απόλυτος για τίποτα και ίσως καταρρίψεις θεωρίες που μέχρι χθες υπερασπιζόσουν με πάθος!! Για χάρη τους ίσως χρειαστεί κάποιες φορές να βαδίζεις σε τεντωμένο σχοινί.. και όχι σε στέρεο έδαφος!!

Να ζεις στην αβεβαιότητα, μα παρόλα αυτά να θέλεις να <<ζεις >> με κάποιον που τον ξέρεις και σε ξέρει!!

Που μαζί του εκτός από το κορμί σου μπορείς να ξεγυμνώσεις την ψυχή σου!! Με κάποιον που σε αποδέχεται και τον αποδέχεσαι έτσι…. ΓΗΙΝΟ και ΕΛΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ..

Που γι’ αυτόν θα αλλάξεις τα πιστεύω σου για οτιδήποτε <<θεϊκό >>.. και θα επιμείνεις στο Ανθρώπινο!! Που μαζί του θα μάθεις πως το παιχνίδι άνευ όρων έχει περισσότερο ενδιαφέρον.. Που για χάρη του η καρδιά σου θα αλλαξοπιστήσει..

 

Related posts

Πρεβιοτικά: Ένας «μικρός θησαυρός» για τον οργανισμός μας

Newsroom

Αγρότες: Κλιμακώνουν τα μπλόκα

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητες καταγγελίες για τον θάνατο της 3χρονης – «Για 11 ημέρες δεν υπήρχε διάγνωση»

Newsroom