ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ

ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ

Κι είναι κι αυτή η ιστορία που πάντα θα επαναλαμβάνεται ανά τους αιώνες. Η ιστορία που έρχεται να μας διδάξει.. Να πας πείσει πως ούτε οι πρώτοι είμαστε ούτε οι τελευταίοι που ζήσαμε /ζούμε καταστάσεις περίεργες. Καταστάσεις που μας ξενίζουν.. Που μας πληγώνουν..

Φαντάζομαι όλοι μας λίγο πολύ είχαμε την εμπειρία ενός Ιούδα στη ζωή μας!! Ίσως και περισσότερων..! Οι Ιούδες, οι υποκριτές και οι Φαρισαίοι της τότε εποχής σε τίποτα δεν διαφέρουν από τους σημερινούς!

Και η προδοσία θα είναι πάντα μια σταθερή και διαχρονική αξία,!! Προδότες θα υπάρχουν πάντα.. Θα μπαινοβγαίνουν στο σπίτι μας..στο κορμί μας..στη παρέα μας.. στη ζωή μας..!! Θα μας δίνουν τα υπέροχα φιλιά τους, θα τρώνε το φαγητό τους μαζί μας.. Και στο τέλος την ψυχή μας!!

Είναι αυτοί που θα προφέρουν πολλές φορές την λέξη .. εκτίμηση.. σεβασμό.. ΑΓΑΠΗ..!! Μόνο που αυτοί δεν θα καταφέρουν  ποτέ να αγαπήσουν πραγματικά ΕΣΕΝΑ.. Ο κύριος και βασικός αποδέκτης της αγάπης τους θα είναι το ΕΓΩ ΤΟΥΣ.. το συμφέρον τους και η βόλεψη τους!!

Το μόνο που θα καταφέρουν ν ‘αγαπήσουν από σένα, θα είναι αυτά που μπορείς να τους προσφέρεις για να καλύψουν τα χαοτικά κενά τους!! Κι όταν θα θεωρήσουν πως <<χόρτασαν>>.. θα σε πουλήσουν για κάποια αργύρια!! Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως.. Οι Ιούδες αυτοί θα σου δώσουν μεγάλα μαθήματα ζωής!!! Θα σε μάθουν κάποτε να ξεχωρίζεις εύκολα το καλό από το κακό!! Ακόμη και να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου.. Μην ξεχνάς πως κανένας δεν πουλάει κάτι αν δεν έχει αξία!! Λογικό είναι βέβαια αυτό να σε απογοητεύσει.. Να σε θυμώσει.. Να σε πληγώσει.. Όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι κανείς δεν μπορεί να μας γεμίσει πληγές αν δεν του το επιτρέψουμε εμείς… Και συνήθως αυτοί είναι άνθρωποι που σε ξεγέλασαν κ σε κάποια στιγμή αδυναμίας τους έδειξες τις παλιές σου πληγές.. Τους εμπιστεύτηκες.. Πίστεψες πως ήρθαν στη ζωή σου για να σου δώσουν χέρι βοηθείας.. Μόνο που αυτοί φρόντισαν να σου βάλουν κι άλλα καρφιά στα χέρια σου!!! Πιθανόν να ήταν άνθρωποι που γι ‘αυτούς κάποτε να θυσιάστηκες.. ΜΌΝΟ που τα καρφιά τους δεν την άξιζαν την θυσία!!!Είθισται οι άνθρωποι αυτοί πολλές φορές να φέρονται σαν να τους έχεις προδώσει εσύ!! Ναι.. Είναι αυτοί οι ίδιοι που κάποτε σε εξυμνούσαν… Αυτοί που από το ΩΣΑΝΝΑ  με μεγάλη ευκολία πέρασαν στο  άρον άρον ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ.. Μα μη ξεχνάς…

Related posts

Γώγος μετά τα 1.547 κρούσματα: Δυσκολεύουν τα πράγματα – Τα  μέτρα που εξετάζονται στο τραπέζι

Newsroom

25 συμβουλές ζωής από έναν γέρο βοσκό που αξίζει να διαβάσετε.

Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στην Ελλάδα – «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα»