ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Παγώνη: «Με τα δεδομένα που έχουμε το Πάσχα θα είναι στο χωριό»

Παγώνη: «Με τα δεδομένα που έχουμε το Πάσχα θα είναι στο χωριό»

Για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού, και πώς προχωράμε προς το Πάσχα μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Θα μειωθούν σταδιακά νεκροί και διασωληνωμένοι»

«Σταδιακά αρχίζουν και μειώνονται τα κρούσματα. Θα μειωθούν και οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι, αλλά σταδιακά. Και ο Μάρτης θα είναι ίδιος στους δείκτες αυτούς. Στα νοσοκομεία οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι μειωμένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή η Όμικρον και οι υποπαραλλαγές της έχουν πιο απλά συμπτώματα», εξήγησε η κ. Παγώνη.

 

«Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό»

«Με τα δεδομένα που έχουμε το Πάσχα θα είναι στο χωριό. Όλοι το περιμένουν», πρόσθεσε.

Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες

«Δεν έχουμε φτάσει στα ποσοστά εμβολιασμού που θα έπρεπε για να πετάξουμε τις μάσκες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτές τις ημέρες, τις οποίες βέβαια ο κόσμος δε διασκέδασε. Σε φρενάρουν οι εικόνες από την Ουκρανία, δεν έχεις διάθεση για διασκέδαση», σημείωσε η κ. Παγώνη αναφορικά με το πότε θα πετάξουμε τις μάσκες.

«Η 3η δόση είναι η ασφάλεια για όλους μας»

«Για την 4η δόση, ας μην τρέχουμε, ας κάνουμε την 3η δόση. Όταν χρειαστεί να κάνουμε 4η, ή ετήσια δόση, ή οτιδήποτε, η επιτροπή θα εισηγηθεί και θα προχωρήσουμε. Η 3η δόση είναι η ασφάλεια για όλους μας. όποιος έχει κάνει 3η δόση, δεν υπάρχουν θάνατοι, είναι ελάχιστοι. Όποιος την έχει κάνει δε θα πεθάνει», τόνισε κλείνοντας η κ. Παγώνη.

 

Related posts

Βόμβα από την ιατροδικαστή Απ. Ακριβούση:«Οι θρόμβοι που παρατηρούνται σε περιστατικά μετά από εμβολιασμό δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασσικούς θρόμβους»

Newsroom

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Νόμιμη η εξ αποστάσεως ταυτόχρονη εκπαίδευση, αλλά όχι η καταγραφή-αποθήκευση των μαθημάτων

Newsroom

Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του νερού – «Ακόμα και το νερό στους ιδιώτες»

Newsroom