Κοινοποιείστε το άρθρο

Πάμε διακοπές τον Ιούνιο και αφήστε τους άλλους να στριμώχνονται στις παραλίες μες στην ντάλα του Αυγούστου.

 

Κάνοντας διακοπές μέσα στον Ιούνιο  εξοικονομείτε  χρήματα, άνεση και ηρεμία απολαμβάνεις τις διακοπές σου πραγματικά !!!

σέριφοςΌσοι το έχουν δοκιμάσει, μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν: Οι διακοπές τον Ιούνιο κοστίζουν πολύ λιγότερο, είναι σαφώς πιο άνετες (με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις δωμάτια και εισιτήρια δυο μήνες πριν), και έχουν και το πλεονέκτημα να γυρνάς χωρίς την μελαγχολία του φθινοπώρου, έχοντας ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά σου.

Γιατί, όμως, λέμε ότι συμφέρουν οι διακοπές τον Ιούνιο;

Γιατί οι τιμές των ξενοδοχείων είναι σημαντικά χαμηλότερες

Ενδεικτικά, ένα δίκλινο δωμάτιο  στην παλιά πόλη των Χανίων κοστίζει 40€ τον Ιούνιο, 58€ τον Αύγουστο. Στη Σέριφο, ένα δωμάτιο  στη Χώρα έχει 40€ τον Ιούνιο, 110€ τον Αύγουστο. Στην Κεφαλονιά, κουκλίστικα διαμερίσματα κοστίζουν 33€ τον Ιούνιο, 61€ τον Αύγουστο. Στη Χαλκιδική,  δωμάτια στο Πόρτο Κουφό κοστίζουν 50€ τον Ιούνιο, 100€ τον Αύγουστο. Στη Ρόδο, για ένα δωμάτιο  στην παλιά πόλη θα πληρώσετε 60€ τον Ιούνιο, 70€ τον Αύγουστο.

…Το ίδιο και οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων και λοιπών μέσω μεταφοράς

Ενδεικτικά και πάλι, μεγάλη εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων  στα Χανιά οι τιμές ενοικίασης για τον Ιούνιο ξεκινούν από τα 31€ την ημέρα, για τον Αύγουστο από τα 61€. Στη Σέριφο, ένα σκουτεράκι ενοικιάζεται προς 15€ την ημέρα τον Ιούνιο, 20€ τον Αύγουστο –τα αυτοκίνητα, αντίστοιχα, ανεβαίνουν από τα 35€ την ημέρα τον Ιούνιο στα 50€ τον Αύγουστο. Στη Ζάκυνθο,μεγάλη γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων,  επί παραδείγματι νοικιάζει αυτοκίνητα σε τιμές που ξεκινούν από 40€ την ημέρα τον Ιούνιο, και από 81€ την ημέρα τον Αύγουστο.

Με τα μεταφορικά τι γίνεται;

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών δεν ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τον μήνα, πράγμα που δεν ισχύει, ως γνωστόν, και για τις αντίστοιχες τιμές των αεροπορικών: Ας πούμε, το πήγαινε-έλα στη Μυτιλήνη με την Aegean ξεκινά από 86€ τον Ιούνιο, από 112€ τον Αύγουστο. Για τη Ρόδο, τα αεροπορικά της Aegean ξεκινούν από 77€ τον Ιούνιο, από 93€ τον Αύγουστο. Αντίστοιχα, οι τιμές της Ryanair για Σαντορίνη ξεκινούν από 40€ (πήγαινε-έλα πάντα) τον Ιούνιο, από 44€ τον Αύγουστο.

 

Εσείς ακόμα το σκέφτεστε ;;;;

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο