ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνίαΡοή Ειδήσεων

Πάρος: Σάλος με τα γυρίσματα ενός γερμανικού reality show με ακατάλληλο περιεχόμενο

Πάρος: Σάλος με τα γυρίσματα ενός γερμανικού reality show, με ακατάλληλο περιεχόμενο

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησαν οι κ.κ. Μάρκος Κωβαίος, δήμαρχος της Πάρου, και Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος που εκπροσωπεί εταιρία και έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του reality, υποστηρίζοντας ότι στο χώρο των γυρισμάτων αλλά και εκτός αυτού γίνονται έκτροπα.

«Η Πάρος είναι ένας ιδανικός τόπος διακοπών.

Τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρίες κινηματογραφικών παραγωγών επιλέγουν το νησί μας. Ενισχύεται και η οικονομία του νησιού.

Για τη συγκεκριμένη καταγγελία, το χωριό που γίνεται αυτό το reality είναι ένα ήσυχο και παραδοσιακό χωριό. Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι αν αυτοί οι άνθρωποι εκτός από το συγκεκριμένο χώρο, βγαίνουν στην κοινωνία. Εκεί έχουμε θέμα ηθικής. Οι άνθρωποι του reality έχουν ζητήσει από το δήμο να πάνε σε κάποιους παραδοσιακούς χώρους του νησιού, και τους δώσαμε, αλλά εκεί θα πάνε κανονικά, όπως πάνε και όλοι οι τουρίστες.

Το reality γίνεται σε συγκεκριμένο χώρο.

Μπορεί να έχει μια άλλη θεματολογία, αλλά δεν έχει προκαλέσει στην κοινωνία έξω. Ο κ. Αγαπηνός εκπροσωπεί μια εταιρία που έχει σπίτια δίπλα στο χώρο των γυρισμάτων και θεωρεί ότι θίγεται από το συγκεκριμένο reality. Μέχρι να έρθει το εξώδικο στο δήμο από τη συγκεκριμένη εταιρία, δεν είχαμε ακούσει κάτι. Τώρα θα το ερευνήσουμε να δούμε τι έχει γίνει. Οποιαδήποτε επένδυση όταν δεν προσβάλει τον τόπο, είμαστε υπέρ της», είπε ο κ. Κωβαίος. «Το πρώτο θέμα είναι τα ιδιωτικά συμφέροντα των εντολέων μου. Έχουν κατοικίες στο χώρο αυτό και τις νοικιάζουν. Δίπλα εγκαταστάθηκε αυτό το reality με εκτυφλωτικό φωτισμό, έντονο θόρυβο, παραγγέλματα με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις στους παίκτες, ενώ υπάρχουν ακόμη και ερωτικές περιπτύξεις.

Αν πάτε στο σημείο, θα φύγετε μέσα σε μία ώρα. Είναι τελείως υποκριτικό να λέμε ότι πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ή κατοικίες. Αν νοικιάζουμε το σπίτι μας για να γίνει ένα reality δεν είναι χώρος κατοικίας. Οι παίκτες δεν είναι δέσμιοι εντός των κατοικιών. Κυκλοφορούν και εκτός σπιτιού. Το πρόβλημα είναι το σε τι κατάσταση κυκλοφορούν.

Τα συμφέροντα των εντολέων μου θίγονται. Η εταιρία παραγωγής είχε ζητήσει και από τους εντολείς μου να νοικιάσει τα δικά τους σπίτια και οι εντολείς μου αρνήθηκαν. Το ένα από τα πρόσωπα που νοικιάζει το σπίτι έχει μια θεσμική ιδιότητα. Είναι ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, ο κ. Καπράλος.

Το concept του reality είναι το ποιος θα επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό ερωτικών συνευρέσεων», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Αγαπηνός.

 

 

Related posts

Θεσσαλία: Έγγραφο της περιφέρειας αποδεικνύει ότι τα αντιπλημμυρικά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ

Newsroom

Σε γενική επιφυλακή Στράτος – Αεροπορία – Πολεμικό Ναυτικό

Newsroom

ΠΟΥ: Tα εμβόλια είναι «λιγότερο αποτελεσματικά απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα»

Newsroom