Κοινοποιείστε το άρθρο

Πατριαρχείο Μόσχας: Στόχος μας είναι ανάπτυξη και προώθηση της επιστήμης της θεολογίας

Με τον υπουργό Επιστημών και Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βαλέρι Φάλκοφ, είχε συνάντηση χθες, Δευτέρα 19 Απριλίου, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του υπουργείου στη Μόσχα τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν μέλη της Εκπαιδευτικής Επιτροπής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας.

 

Η συζήτηση των δυο πλευρών επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη και προώθηση της επιστήμης της θεολογίας και σε άλλους εκπαιδευτικούς κλάδους. Επίσης, τονίστηκε ιδιαίτερα η υψηλού επιπέδου παροχή ακαδημαϊκών υπηρεσιών καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση των μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών των θεολογικών σχολών.

Τέλος, τόνισαν τη σημασία των καθιερωμένων τακτικών επαφών για την επίλυση των θεμάτων που άπτονται της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο
Προηγούμενο άρθροΗ ζωή του Αγίου Παϊσίου έρχεται στην μικρή οθόνη
Επόμενο άρθροΟ Τριαδικός Θεός
Ανήσυχο πνεύμα από την κούνια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρός του άρεσε η Δημοσιογραφία . Από το 2000 εργάζεται ως συντάκτης και ραδιοφωνικός παραγωγός . Δούλεψε στο Ραδιόφωνο της ΤRT 105,3 και στο Sfinakiafm.com . Επίσης έχει εργαστεί στο περιοδικό ΙΔΕΕΣ MAGAZINE και στα site trikalaidees.gr & artistbook. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης- Δημοσιογράφος στο Ελληνικό ψηφιακό περιοδικό GreekAffair.gr