ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Παυλάκης: «Ξεχάστε την εστίαση μέχρι το Πάσχα! – Έρχεται η απόλυτη διάλυση του κλάδου της εστίασης (βίντεο)

Παυλάκης: «Ξεχάστε την εστίαση μέχρι το Πάσχα! – Έρχεται η απόλυτη διάλυση του κλάδου της εστίασης (βίντεο)

«Ξεχάστε την εστίαση μέχρι το Πάσχα», αυτό υποστήριξε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, κάτι αναμένεται να οδηγήσει στην απόλυτη διάλυση του κλάδου, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο δεν έχει λειτουργήσει σχεδόν καθόλου. 

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας τόνισε πως οι δόσεις των εμβολίων από την Johnson & Johnson θα έρθουν στη χώρα μας περί τα τέλη Απρίλη και μέχρι τότε πρέπει να βρεθούν τρόποι τα πάμε καλύτερα.

Ο καθηγητής σημείωσε πως η Ελλάδα τα έχει πάει καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες, ενώ πρότεινε ένα ολικό lockdown δύο εβδομάδων.

Κάτι τέτοιο, όπως είπε, θα μας επιτρέψει να ανοίξουμε αργότερα με προοπτικές και δίνοντάς μας την δυνατότητα να επανελειτουργήσει η οικονομία αλλά και το καλοκαίρι να είναι καλύτερο. Το να κατηγορούμε τα μέτρα, είπε, είναι κακό και λάθος, και τόνισε ότι, χρειάζεται πειθαρχία και υπομονή.

Για την εστίαση είπε ότι θα είναι η τελευταία που θα ανοίξει, όπως για τα σχολεία σχολίασε ότι αν ανοίξουν τότε υπάρχει κίνδυνος για ένα μεγάλο τσουνάμι. «Ξεχάστε την εστίαση μέχρι το Πάσχα αν δεν πέσουν τα κρούσματα», είπε χαρακτηριστικά. Πρέπει να επαναληφθεί το περσινό μοντέλο και να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος, κατέληξε.

Related posts

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πυρηνοκίνητο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Χάρι Τρούμαν» πλέει ανοιχτά του Βορείου Αιγαίο

Υπ. Εσωτερικών Μάκης Βορίδης: Κανονικά θα διεξαχθούν οι παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Καταγγελίες-ΣΟΚ: Διευθυντής Δημοτικού παρενοχλεί σεξουαλικά μαθητές