Κοινοποιείστε το άρθρο

Πέφτουν οι μάσκες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη – Δήλωση Στ.Πέτσα για ακρίβεια: «Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»!

Tο θράσος των πολιτικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει όρια το ακούσαμε και αυτό σήμερα από επίσημα κυβερνητικά χείλη αυτά του κ.Στ.Πέτσα: «Όποιος δεν έχει λεφτά να αλλάξει τον καυστήρα φυσικού αερίου θα πεθάνει»!

 

Έντονες Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, σε ερώτηση που δέχτηκε ο ίδιος για την ακρίβεια το πρωί της Τρίτης

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το κόστος αλλαγής της εγκατάστασης φυσικού αερίου σε πετρέλαιο για τη θέρμανση το χειμώνα, το οποίο είναι υπέρογκο για τις τσέπες των πολιτών, ο ίδιος απάντησε κυνικά ότι «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, πεθαίνει».

Παράλληλα μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε «είναι λαϊκισμός όταν αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα. Έχει αυξηθεί 1200% η τιμή του φυσικού αερίου».

Ακούστε το με τα αυτιά σας γιατί σαν περιγραφή είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος:

Εν ολίγοις τι είπε εδώ ο κύριος υπουργός; Είπε πως αν κάποιος δεν έχει τα χρήματα για να μετατρέψει τον καυστήρα του από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να «προσαρμοστεί» και άρα θα πεθάνει. Τώρα θα πεθάνει από το κρύο ή από τον πάγο ή από το την πείνα αυτό δεν το εξήγησε.

Εν ολίγοις «προσαρμόζονται» μόνο οι πλούσιοι και οι έχοντες μισθούς 7.000 ευρώ μηνιαίως όπως οι βουλευτές. Οι υπόλοιποι καλή τύχη…

Δεν μας λέτε κύριε Υπουργέ γιατί δεν κόβετε το 50% των χρημάτων του μισθού σας που παίρνετε ως βουλευτής εσείς και οι υπόλοιποι 299 και να τα μοιράσετε ως βοήθημα στον ελληνικό λαό ώστε να μην πεθάνουν;;;;;;

Γνωριζετε  κ.Πέτσας πόσο κοστίζει μια μετατροπή έχετε ασχοληθεί καθόλου σας έχουν ενημερώσει;;; τουλάχιστον 1.800 με 2.000 €.

Εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι οι ίδιοι οι Έλληνες είχαν μετατρέψει τους καυστήρες τους αλλά στην αντίστροφη οδό, δηλαδή από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο γιατί τότε τους έλεγαν ότι το φυσικό αέριο συμφέρει και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Τώρα το ίδιο πολιτικό σύστημα του ζητάει να κάνω εκ νέου μετατροπή στην αντίθετη κατεύθυνση.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε μία από τις πιο σημαντικές προρρήσεις του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού που είχε πει για όταν έρθουν οι «δύσκολοι καιροί» ότι «Οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί και οι φτωχοί θα πεθάνουν».

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο