ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕπικαιρότηταΚοινωνία

Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2019 – Τσίπρας: «Πρέπει να ξέρεις και να χάνεις στη ζωή»

Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2019 – Τσίπρας: «Πρέπει να ξέρεις και να χάνεις στη ζωή»

Με σκούρο μπλε πουκάμισο εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στο Σύνταγμα και δήλωσε: «Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να ξέρεις και να χάνεις»

Συγχαίροντας όλους όσοι επικράτησαν στο β’ γύρο, δημάρχους και περιφερειάρχες, είτε προέρχονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τους ζήτησε την επόμενη τετραετία να κάνουν καλύτερες πόλεις, περιφέρειες και τοπικές κοινωνίες, εκμεταλλευόμενοι το νέο θεσμικό καθεστώς.

Αυτό επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας που μαζί με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα επσικέφθηκε τα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος και συναντήθηκε με τη Ρένα Δούρου και τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Κλείνοντας δε, τη δήλωσή του, τόνισε πως από αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ, «ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές».

Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να ξέρεις και να χάνεις, ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός αναδεικνύοντας το σημαντικό, όπως είπε: Να σηκώνεσαι πάλι όρθιος και να παλεύεις.

Related posts

Οφειλές στον ΕΦΚΑ: Χωρίς περίθαλψη κινδυνεύουν να μείνουν ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες

Newsroom

Nordic Monitor – Στο φως απόρρητα έγγραφα για την Τουρκία: Έχει έτοιμο σχέδιο για εισβολή στην Ελλάδα

Newsroom

Στο «Σωτηρία» θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός σήμερα το πρωί για τα εγκαίνια 50 κλινών ΜΕΘ

Newsroom