ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διαδικτυακές Προσεγγίσεις

Πρεμιέρα για τις Διαδικτυακές Προσεγγίσεις την Παρασκευή 11/11: Ο Γιώργος Πετρίδης καλεσμένος του Κυριάκου Τσικορδάνου

Πρεμιέρα για τις Διαδικτυακές Προσεγγίσεις: Ο Ελληνοαμερικανός γλύπτης Γιώργος Πετρίδης καλεσμένος του Κυριάκου Τσικορδάνου

 

Την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στις 22:00 μμ  η εκπομπή  «Διαδικτυακές προσεγγίσεις» και ο Κυριάκος Τσικορδάνος  επιστρέφουν και πάλι στο  καθιερωμένο τους  ραντεβού  και μέσα από το κανάλι του www.youtube.com/c/GreekaffairGr με καλεσμένους προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής και του τόπου μας. Πρώτος καλεσμένος του Κυριάκου Τσικορδάνου ο Γιώργος Πετρίδης ο Ελληνοαμερικανός γλύπτης που άφησε τη Wall Street και διαπρέπει στις διεθνείς εκθέσεις με τα γλυπτά

Ο Γνωστός Ελληνοαμερικανός γλύπτης Γιώργος Πετρίδης μιλάει απο το κέντρο της Νέας Υόρκης Αμερικής, στο Κυριάκο Τσικορδάνο και στην εκπομπή διαδικτυακές προσεγγίσεις και τους αφηγείται τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να αφήσει μια πετυχημένη καριέρα στην Wall Street για να ακολουθήσει ένα άλλο όνειρο του την τέχνη της γλυπτικής για την οποία  ο ίδιος τα τελευταία χρόνια  διαπρέπει στις διεθνείς εκθέσεις με τα γλυπτά του.

Μας διηγείται επίσης  τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να δημιουργήσει το γλυπτό «Πρόσφυγας – η γυναίκα της Σμύρνης» και να το κάνει δωρεά στο δήμο Νέου Ψυχικού.

Μας λέει για τι περιοδεύουσα έκθεση που φέρει το τίτλο «Ελληνικές Κεφαλές: Μια προσωπική εξερεύνηση της Ελληνικής Ιστορίας και του Πολιτισμού των τελευταίων 2.500 χρόνων».

 

Ενώ τέλος μας αποκαλύπτει πράγματα για το νέο γλυπτό που σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει στο κέντρο της Αθήνας

 

Την Παρασκευή  11 Νοεμβρίου  στις 10:00 μμ, ο  Ελληνοαμερικανός γλύπτης Γιώργος Πετρίδης  φιλοξενούμενος του Κυριάκου Τσικορδάνου σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης  στις Διαδικτυακές προσεγγίσεις».

 

#Διαδικτυακές προσεγγίσεις

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media 

www.greekaffair.news το www.youtube.com/c/GreekaffairGr & την σελίδα του φβ https://www.facebook.com/greekaffair.gr

Related posts

Συνέντευξη με τον Γιάννη Σμαραγδή: «Εγώ με όσες θυσίες κι αν χρειαστεί, θα κάνω την ταινία για τον Καποδίστρια»

Συνέντευξη με την Δήμητρα Κούβαρη – Πρόεδρο της Ένωσης Απανταχού Μανιατών

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή μίλησαν στην εκπομπή των Διαδικτυακών Προσεγγίσεων (βίντεο)