ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή ΝέαΕιδήσεις

Πρόεδρος της Ελβετικής Επιτροπής Ηλεκτρισμού: Προειδοποιεί τους πολίτες «Πάρτε καυσόξυλα και μπαταρίες»

Ο Werner Luginbühl, πρόεδρος της Ελβετικής Επιτροπής Ηλεκτρισμού: Προειδοποιεί τους πολίτες «Πάρτε καυσόξυλα και μπαταρίες»

Ο Werner Luginbühl, πρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρισμού της χώρας προειδοποιεί τους πολίτες για τους δύσκολους χειμερινούς μήνες και τους συμβουλεύει να προετοιμαστούν για το χειρότερο σενάριο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην Neue Zürcher Zeitung, ο Πρόεδρος της Ελβετικής Επιτροπής Ηλεκτρισμού, Werner Luginbühl, προειδοποιεί για έναν δύσκολο χειμώνα όσον αφορά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση στη χώρα είναι τεταμένη και «στην χειρότερη περίπτωση» πρέπει «να περιμένει κανείς ότι θα υπάρξουν περιφερειακές διακοπές ρεύματος τον επόμενο χειμώνα, έστω και με την ώρα».

«Σίγουρα είναι καλό να έχετε αρκετά κεριά στο σπίτι. Και αν έχετε ξυλόσομπα, θα πρέπει να εφοδιαστείτε με αρκετά καυσόξυλα».

Στην ερώτηση του έκπληκτου δημοσιογράφου αν έχει προετοιμαστεί ο ίδιος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρισμού απαντά: «Παράγγειλα περισσότερα καυσόξυλα από το συνηθισμένο. Έχω επίσης έτοιμους φακούς μπαταρίες».

Related posts

Η κυβέρνηση εξαίρεσε τους μουσουλμάνους της Θράκης από τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια! Γιατί άραγε;

Newsroom

Άδειες ειδικού σκοπού: Μέχρι τις 15 Ιουνίου η δήλωσή τους στο ΕΡΓΑΝΗ – Τι θα πληρώσει το κράτος

Η Κυβέρνηση κήρυξε σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Σποράδες, Κρήτη και Κυκλάδες