ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μ. Μαλλιωτάκης: ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ…ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ !!!

Πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μ. Μαλλιωτάκης: ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ…ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ !!!

Να παρέμβει άμεσα η κυβέρνηση και να στηριχθούν τα ελληνικά γεωργικά προϊόντα και οι Έλληνες αγρότες

 

 

Προβληματισμό και δυσαρέσκεια προκαλεί η εισαγωγή τομάτας από την Τουρκία μέσω Αλβανίας όταν παραγωγοί της Ιεράπετρας, της Κρήτης και άλλων περιοχών δεν μπορούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους και όταν τα διαθέτουν οι τιμές είναι κάτω του κόστους εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην αγορά λόγω κορωνοϊού.Κάτι τέτοιο είναι τραγικό. Μπορεί να είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό τονίζει στον Ηχώ 99,8 ο πρώην πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μιχάλης Μαλλιωτάκης. Προσθέτει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θέλουν το κράτος αρωγό, να σταθεί πραγματικά κοντά στον αγρότη, πχ με αυστηροποίηση ελέγχων υπολειμματικότητας , να επιβάλλει δασμούς στις εισαγωγές προϊόντων που παράγονται στη χώρα μας κ.α..

Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία στηρίζουν και ενισχύουν τους παραγωγούς τους. Η Ελλάδα μόνο καλές προθέσεις έχει προς τους Έλληνες αγρότες. Θα έπρεπε να απαγορεύσει αθρόες εισαγωγές , ελληνοποιήσεις, να ορίσει κατώτατη τιμή κλπ και επιτέλους να στηρίξει τον αγρότη για να συνεχίσει να παράγει ποιοτικά προϊόντα.

πηγη

Related posts

«Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν με την Ελένη Ράντου στο Θέατρο Διάνα

“Ο Γκάτσος που αγάπησα”με τον ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ και την ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ

Newsroom

15 Πανδημίες που άλλαξαν την ροή της ιστορίας παγκοσμίως

Newsroom