ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

Προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού: «Θα γίνει πολιτειακή Ανωμαλία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού: «Θα γίνει πολιτειακή Ανωμαλία» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒατοπεδινούΔεν θα πρέπει ως πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί να φοβόμαστε για τα επερχόμενα δεινά…

Προφητεία Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού για το τι μας περιμένει στο μέλλον αλλά και στα όσα ζούμε και βλέπουμε να γίνονται σήμερα… Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός μας είχε πει χρόνια πριν για γεγονότα τα οποία θα βλέπαμε.

Προφητεία Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού για το τι μας περιμένει

Ο Γέροντας ο οποίος κοιμήθηκε στις 1 Ιουλίου 2009 στο Άγιον Όρος μας είχε μιλήσει για την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, τις απολύσεις, την φτώχεια, την εισβολή των Τούρκων σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδας, τη Ρωσική σφοδρή σύγκρουση, τη νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας.

 

Δεν θα πρέπει ως πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί να φοβόμαστε για τα επερχόμενα δεινά. Αλλά να κάνουμε προσευχή με περισσότερη θέρμη για την Ελλάδα και τις οικογένειας μας.

Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία.

Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία, θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το παγκόσμιο κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.

Θα επιστρέψουμε πίσω στις βάσεις μας. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει πολύ αλλά μετά θα κινηθεί. Θα επιστρέψουμε πίσω στις βάσεις μας, ο Πόντος, η Μικρά Ασία, η Καππαδοκία όλα αυτά δικά μας είναι. Είναι οι ρίζες των προγόνων μας.

Επίσης να σημειώσουμε πως ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός σε ερώτηση σχετικά με το «τι είναι οι προφητείες και γιατί να μη γίνονται σαφείς χρονικά;» είχε δώσει την εξής απάντηση:

Related posts

Οι νέοι Αγιορείτες Άγιοι στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας – ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Γερόντισσα Παϊσία: Και τα θαυμαστά γεγονότα (βίντεο)

Newsroom

Όλα να τα κάνουμε, αν δεν έχουμε αγάπη δεν κάνουμε τίποτα….