ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Restart ΣΥΡΙΖΑ: Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Τσίπρα

Restart ΣΥΡΙΖΑ: Αρχίζει τις περιοδείες ο Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα – Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του 

Το τέλος της καραντίνας σηματοδοτεί ένα οργανωτικό restart για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  που επιθυμεί να καλύψει πολιτικά το κενό των προηγούμενων μηνών λόγω των περιορισμών που επέβαλε το lockdown.

 

O Αλέξης Τσίπρας κάνει σήμερα την πρώτη μεγάλη έξοδο από την Κουμουνδούρου μετά την άρση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων επιλέγοντας να περιοδεύσει στην Ηλεία. Ήδη την Παρασκευή πραγματοποίησε μία έξοδο με μεγάλο συμβολισμό κι επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης όπου και αντίκρυσε την “τσιμεντένια παρέμβαση” του υπουργείου Πολιτισμού σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Εξ αυτού του λόγου και η δήλωσή του ότι ο αυταρχισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη “πληγώνει τον πολιτισμό μας”.

Αρχίζει τις περιοδείες ο Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα επιδιώξει με τις περιοδείες του στην περιφέρεια να αναθερμάνει τις σχέσεις του κόμματός του με τις τοπικές κοινωνίες και να επικοινωνήσει και τις επιμέρους προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά τους όπως η επανεκκίνηση της οικονομίας και η υγεία. Το ίδιο συστήνει και στα στελέχη του με την επισήμανση πως ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να αφουγκραστεί τις ανάγκες των πολιτών που γίνονται ακόμη πιο έντονες την “επόμενη μέρα” από την απόφαση για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Αυτό άλλωστε, δείχνουν και οι περισσότερες δημοσκοπήσεις, ότι δηλαδή η πολιτική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετίζεται με την ανάκτηση της αξιοπιστίας του και την επανασύνδεσή του με τα λεγόμενα μεσαία στρώματα.

Οι περιοδείες

Οι περιοδείες αποτελούν ένα μέσο επικοινωνίας των προτάσεων του κόμματος, ασχέτως τού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσει να λειτουργεί πολιτικά και μέσω του διαδικτύου όπου πραγματοποιούνται συνεχώς θεματικές εκδηλώσεις από τις Οργανώσεις Μελών. Εκ παραλλήλου θα συνεχιστούν και οι μεγάλες διαδικτυακές εκδηλώσεις της Κουμουνδούρου κατά τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας πλαισιωμένος από ειδικούς παρουσιάζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μείζονα θέματα. Στην τελευταία που αφορούσε το Ταμείο Ανάκαμψης παρουσιάστηκε το σχέδιο του κόμματος “Ελλάδα +” για την καλύτερη διαχείριση των κονδυλίων που θα έρθουν στη χώρα, ενώ στην αμέσως επόμενη θα κατατεθούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Πράσινη Ατζέντα και την Κλιματική Αλλαγή.

 

Το πρόγραμμα της περιοδείας Τσίπρα στην Ηλεία περιλαμβάνει συναντήσεις με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με εργαζόμενους στα νοσοκομεία της περιοχής, με νέους, φοιτητές, αγρότες και επαγγελματίες (Κουρούτα), αλλά και επίσκεψη στο τμήμα Μουσειολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών που έχει ως έδρα τον Πύργο.

 

 

 

 

 

Related posts

Σοκαριστική Δήλωση Θ.Βασιλακόπουλου: Φτιάξαμε κλίνες ΜΕΘ εκ των ενόντων, χωρίς προδιαγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Ποιος φταίει για την ενεργειακή ακρίβεια στην Ελλάδα;

Κορωνοϊός: Τον Αύγουστο σε σπίτια συγγενών και φίλων θα κάνουν φέτος διακοπές οι περισσότεροι Έλληνες – Μεγάλη ανησυχία εκφράζουν οι ξενοδόχοι

Newsroom