Κοινοποιείστε το άρθρο

«Revenge Body» κάθε Σάββατο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPENTV

To «Revenge Body» είναι γεγονός… Η εκπομπή που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 

Η Ιωάννα Λίλη μαζί με μία ομάδα διάσημων και έμπειρων διατροφολόγων αλλά και γυμναστών θα βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων με σκοπό να καταφέρουν τον πολυπόθητο στόχο τους… να πάρουν πίσω τη «χαμένη» ζωή τους…

Μέσα από αυτοτελή επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα θα ζήσουμε την αγωνία των διαγωνιζομένων, τη θέλησή του να κατακτήσουν το στόχο τους αλλά και τις αδυναμίες τους.. Στο τέλος, κάθε επεισοδίου θα γίνεται η αποκάλυψη του καινούργιου τους εαυτού, μέσα από ένα πάρτυ που διοργανώνεται προς τιμήν τους.

Φυσικά, δίπλα στους διαγωνιζόμενους θα βρίσκονται πασίγνωστοι make up artists αλλά και στυλίστες που θα φροντίζουν για την εικόνα τους…

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 17.50 έρχονται στο Revenge Body ο Κωνσταντίνος και η Ράνια…

 

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας νέος άνθρωπος που έρχεται στο Revenge Body για να κάνει πράξη όλα του τα όνειρα και να ξαναβρεί τον χαμένο του εαυτό. ‘Άρχισε να παίρνει κιλά μετά από μια ερωτική απογοήτευση που είχε. Το φαγητό ήταν για εκείνο η λύση στην άσχημη περίοδο που βίωνε, όμως τελικά ήταν για εκείνον όπως λέει στην κουβέντα του με την Ιωάννα Λίλη το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσε να κάνει.  

 

Στο ταξίδι του Revenge Body θα βρίσκεται μαζί του η ιατρός-βιοπαθολόγος Δρ. Μαρία Ψωμά και ο καθηγητής υγείας Άγγελος Βασιλείου.

 

Θα μπορέσει να απαλλαγεί από τα κιλά ο Κωνσταντίνος; Θα καταφέρει να πετάξει από πάνω του ότι άσχημο τον βαραίνει;

 

Η Ράνια είναι μια κοπέλα πολύ απογοητευμένη από  την εξωτερική της εμφάνιση και αναζητά την λύση έτσι ώστε να μπορέσει να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά που την βαραίνουν.

 

Μεγάλο της όνειρο είναι να αποκτήσει το σώμα που πάντα ήθελε και ποτέ δεν κατάφερε να έχει. Έχει κουραστεί.

 

Θα καταφέρει η Ράνια να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα του Revenge Body;  

Παρέα στο «ταξίδι» της αλλαγής θα έχει τον σύμβουλο διατροφής Θαλής Παναγιώτου και τον καθηγητή φυσικής αγωγής Νίκο Στρατίκη.

 

«Revenge Body» Σάββατο 18 Μαΐου στις 17:50 στο OPEN

#RevengeBodyGR

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο