ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ροή ΕιδήσεωνΤεχνολογία & Διαδίκτυο

Σάλος από διαφήμιση της Cosmote για τα 5g που δείχνει το κινητό να διαβάζει έναν κωδικό στο σημείο του εμβολίου

Σάλος από διαφήμιση της Cosmote για τα 5g που δείχνει το κινητό να διαβάζει έναν κωδικό στο σημείο του εμβολίου

Η παραπάνω διαφήμιση της COSMOTE παρουσιάζει την εξέλιξη, τα οφέλη και γενικότερα πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητα μας με τα 5g.

Προχωρώντας το τρέιλερ και στο 3:30 λεπτό παρουσιάζεται το κινητό να το βάζει ο συμμετέχον ηθοποιός στο μπράτσο και αυτόματα το κινητό να βγάζει την ένδειξη READY TO SCAN κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα bluetooth του κινητού είναι ανοικτά και το κινητό είναι έτοιμο να διαβάσει.

Μετά το συγκεκριμένο τρέιλερ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν και πήραν την πρωτοβουλία ιδιωτικά να καλέσουν την εταιρία για να ρωτήσουν το εύλογο που μπορεί να διερωτηθεί κάποιος σύμφωνα με αυτό που το δείχνουν.

-ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΤΑ 5G ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

-TΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ 5G ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;

-ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ;

Δυστυχώς, κανείς δεν πήρε απάντηση ούτε καν ανεπίσημα από την εταιρία και το γεγονός αυτό γεμίζει ακόμη περισσότερα ερωτήματα στους απλούς πολίτες.

Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο, μία μεγάλη μερίδα του κόσμου επίσης έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα που επίσημα χείλη ακόμη δεν μπόρεσαν με επιχειρήματα να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Αντίθετα, αυτό που προωθείται μετά “μανίας”μάλιστα είναι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας.

Το συγκεκριμένο τρέιλερ και τα ερωτήματα που προξενεί θεωρούμε ότι δεν πρέπει να μείνουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση εμπλέκεται μία ιδιωτική εταιρία η οποία οφείλει επισήμως να βγάλει μια ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει το καταναλωτικό του κοινό, εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο τι πραγματικά συμβαίνει. Ο κάθε πολίτης και μεμονωμένα έχει το κάθε δικαίωμα κοινοποιώντας το άρθρο να  ενημερώσει τους συμπολίτες του και να απευθυνθεί και στην εταιρία για να πάρει απαντήσεις. Μονάχα το πλήθος των οχλήσεων δεν θα αφήσει την COSMOTE αδιάφορη.

 

 

Πηγη  https://romioitispolis.gr/

 

Related posts

Οδηγούμε το οικονομικό νέο Nissan Qashqai mild hybrid

Newsroom

Πάτρα: Για ποια μέτρα μιλάμε ; «Το αδιαχώρητο απόγευμα Κυριακής στα Ψηλαλώνια»

Εν μέσω άγριων αποδοκιμασιών των Γερμανών η ομιλία του Καγκελάριου Olaf Scholz. Τον αποκάλεσαν «προδότη του λαού», «ψεύτη», «χάσου»

Prootos