ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή ΝέαΕιδήσεις

Σε διπλό ταμπλό οι Γάλλοι :Η Γνωστή γαλλική εταιρεία «Sercel» πούλησε εξοπλισμό γεωτρήσεων στους Τούρκους – Ένα 24ωρο πριν την συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν

Σε διπλό ταμπλό οι Γάλλοι :Η Γνωστή γαλλική εταιρεία «Sercel» πούλησε εξοπλισμό γεωτρήσεων στους Τούρκους – Ένα 24ωρο πριν την συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν στην Κορσική

Ένα 24ωρο πριν την σημαντική συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν  στην Κορσική  όπου οι δύο πλευρές θα διαπραγματευτούνε  την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών τύπου Ραφάλ (18-20), ενώ εκκρεμεί και μια συζήτηση σχεδόν ενός έτους για τη συνομολόγηση μιας ρήτρας αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής.

Η Γνωστή γαλλική εταιρεία «Sercel» προχώρησε σε μία άκρως προκλητική κίνηση 

Την στιγμή που ο Μακρόν με τις κινήσεις του προσπαθεί να ”μπλοκάρει” τον Ερντογάν στην Α. Μεσόγειο, η γωστή εταιρεία Sercel, παραδίδει ένα σημαντικό σύστημα στους Τούρκους! 

Η ταιρεία TPIC -που προμηθεύει τον εξοπλισμό στα Τουρκικά Πετρέλαια για τις έρευνες και τις γεωτρήσεις της στην ηπειρωτική χώρα αλλά και την ανατ. Μεσόγειο- αγόρασε από τη γαλλική Sercel ένα νέας γενιάς σύστημα ανίχνευσης και συλλογής γεωλογικών δεδομένων.

Εδώ η ανακοίνωση της εταιρείας.

Το νέο σύστημα, όπως αναφέρεται, θα βοηθήσει την κρατική εταιρεία Πετρελαίων της Τουρκίας να εξελίξει τις έρευνές της στην ηπειρωτική χώρα με πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον επίσημο ιστότοπο της γαλλικής εταιρείας, το σύστημα αυτό έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει γεωλογικά στοιχεία, ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες ορεινές περιοχές της Τουρκίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sercel, Εμανουέλ Ντιμπού, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την TPIC για την εμπιστοσύνη τους στον σεισμικό εξοπλισμό της Sercel και για την πρόσφατη επιλογή του νέου μας συστήματος WING. Παρά το πρόσφατο αδιέξοδο λόγω της επιδημίας COVID-19, παραδώσαμε τον εξοπλισμό στους πελάτες μας εγκαίρως. Με το σύστημα WING, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι το TPIC θα επιτύχει υψηλή απόδοση έρευνας, συλλέγοντας γεωλογικά δεδομένα υψηλής ποιότητας σε ευρεία ζώνη».

Η Sercel ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1956 και απασχολεί περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους σε 11 χώρες. 

 

 

 

Related posts

Οι Τούρκοι εξέδωσαν προκλητική αντιNavtex για το Καστελόριζο

Newsroom

Καταγγελία του γραμματέα της ΟΕΝΓΕ στον Realfm: Αναβλήθηκε ο εμβολιασμός υγειονομικών στο “Σωτηρία” για να εμβολιαστούν υπουργοί

Ανατροπή – Εστίαση: Με rapid test θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι άνω των 12 ετών σε κλειστούς χώρους

Newsroom