ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή Νέα

Σε διπλό ταμπλό οι ΗΠΑ : Συλλυπητήρια Πομπέο στον κατοχικό τουρκικό στρατό για τις “απώλειες στη Συρία”!!!

Σε διπλό ταμπλό οι ΗΠΑ : Συλλυπητήρια Πομπέο στον κατοχικό τουρκικό στρατό για τις “απώλειες στη Συρία”!!!

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην Τουρκία για τους νεκρούς στρατιωτικούς από τις επιθέσεις των δυνάμεων της Συρία!

Ο κ.Πομπέο εκφράζει τα συλλυπητήριά του σ΄ ένα στρατό εισβολέα σε έδαφος ξένης χώρας. Έναν στρατό που προσπαθεί να γίνει στρατός κατοχής σε έδαφος ξένης χώρας! Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ δεν έχει να πει ούτε μία κουβέντα για τον στρατό της Συρίας που δικαιούται να πολεμήσει για να διώξει τον τουρκικό στρατό από το έδαφος της. Από τις ΗΠΑ και τον Πομπέο…ελπίζουμε σε βοήθεια εμείς ή κάνουμε λάθος…

“Τα συλλυπητήριά μου προς τις οικογένειες των στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη χθεσινή επίθεση στο Idlib”, ανέφερε ο Πομπέο στο Twitter. “Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις του καθεστώτος Άσαντ και της Ρωσίας πρέπει να σταματήσουν”, γράφει.

Ο Τραμπ έστειλε στην Άγκυρα ειδικό απεσταλμένο ,τον Τζ. Τζέφρεϊ ο οποίος συνατήθηκε με ανώτερους Τούρκους αξιωματούχους. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι θα “συζητήσει θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής επίθεσης που υποστηρίζει το ρωσικό καθεστώς στο Ιντλίμπ”.

Related posts

Το Βερολίνο βάζει «στον πάγο» την πιστοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2

Ο ιός «χτύπησε» και τα ελληνικά εστιατόρια στην Ευρώπη

Newsroom

Την έκδοση Ρώσου “master” του bitcoin, o οποίος συνελήφθη το καλοκαίρι στη Χαλκιδική διεκδικούν οι δύο υπερδυνάμεις