Κοινοποιείστε το άρθρο

Σε νέα αντίμετρα προχωράει η Ρωσία ως απάντηση στις κυρώσεις ΕΕ: Βάζει φρένο στα τουριστικά πακέτα προς χώρες που έχουν επιβάλλει κυρώσεις

Σε αντίποινα προχωρά η Ρωσία προς τις χώρες που έχουν επιβάλλει κυρώσεις για την επίθεση στην Ουκρανία.

Η τελευταία ανταπόκριση από το Ροστόφ του Θανάση Αυγερινού στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, επιβεβαιώνει μία πληροφορία που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας μας. Η αρμόδια τουριστική υπηρεσία της Ρωσίας ανακοίνωσε, την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, ότι καταργεί την πώληση τουριστικών πακέτων για τις χώρες που τής έχουν επιβάλλει κυρώσεις.

Όπως είχαμε αναφέρει στο greekaffair.gr σε προηγούμενο άρθρο μας – Οι Ρώσοι είναι μια σημαντική πηγή τουρισμού για τη Χαλκιδική. Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από τη ΕΕ θα κρατήσουν μακριά τους Ρώσους τουρίστες, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους επαγγελματίες της περιοχής.

Οι κυρώσεις της Ε.Ε στη Ρωσία μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η απαγόρευση πτήσεων με κλείσιμο του εναέριου χώρου αναμένεται να οδηγήσει σε απώλεια των Ρώσων τουριστών από τα θέρετρα της Ελλάδας κατά την προσεχή τουριστική σεζόν.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο
Προηγούμενο άρθροΑγιορείτικη Ψαρόσουπα
Επόμενο άρθροΠοιο συμπλήρωμα αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο
Ανήσυχο πνεύμα από την κούνια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρός του άρεσε η Δημοσιογραφία . Από το 2000 εργάζεται ως συντάκτης και ραδιοφωνικός παραγωγός . Δούλεψε στο Ραδιόφωνο της ΤRT 105,3 και στο Sfinakiafm.com . Επίσης έχει εργαστεί στο περιοδικό ΙΔΕΕΣ MAGAZINE και στα site trikalaidees.gr & artistbook. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης- Δημοσιογράφος στο Ελληνικό ψηφιακό περιοδικό GreekAffair.gr