ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ταξίδια

Σέριφος – Σίφνος και Μήλος σε ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ της Αυστραλίας

Σέριφος – Σίφνος και Μήλος σε ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ της Αυστραλίας

Η σειρά πρόκειται να προβληθεί σε εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού

Τη Μήλο τη Σίφνο και τη Σέριφο πρόκειται να παρουσιάσει το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” από την Αυστραλία , στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου της σειράς, το οποίο και θα προβληθεί σε τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα.

Το τηλεοπτικό συνεργείο μαζί με τους συντελεστές θα βρίσκονται στη Σέριφο 17 – 19  στη Σίφνο 20 -22 Σεπτεμβρίου και στη Μήλο μεταξύ 2 – 8 Οκτωβρίου.

Το Greekaffair.gr σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με την υπεύθυνη της  παραγωγής στην Ελλάδα κυρία Ιωάννα Κοντογεώργου  άντλησε  πληροφορίες γύρω από τα γυρίσματα αυτού του ντοκιμαντέρ αφού στο ένα από τα επεισόδια που θα γυριστεί στο πανέμορφο νησί της Σίφνου καταγωγή του μεγάλου σεφ Νικόλαου Τσελεμεντέ  θα συμμετέχει ο εγγονός  του και Σεφ του greekaffair.gr Γιώργος Τσελεμεντές .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντοκιμαντέρ πρόκειται να έχει τόσο μεγάλη απήχηση    στην αυστραλιανή  τηλεόραση  που  πρόκειται να προβληθεί σε εκατομμύρια τηλεθεατές ενώ στην συνέχεια  θα προβληθεί  και σε μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα ενώ για την Ελλάδα θα το προβάλει το κανάλι της cosmote.

Το τηλεοπτικό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” αποτελούμενο από 13 επεισόδια ανά κύκλο, ταξιδεύει τους θεατές σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά νησιά της Ελλάδας. Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα ο Ελληνοαυστραλός παρουσιαστής, Peter Maneas, θα ταξιδέψει με σκάφος στα Ελληνικά νησιά και θα εξερευνήσει την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό, την γαστρονομία και τους μοναδικούς ανθρώπους που συναντάει στην πορεία του. Η υψηλού επιπέδου παραγωγή έχει στόχο να ψυχαγωγήσει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει τους θεατές να γνωρίσουν τα ελληνικά νησιά κάνοντας τα τον επόμενο προορισμό διακοπών τους!

Η σειρά που τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ 

Related posts

Ελληνικός Tουρισμός: Αισιόδοξα μηνύματα από τη ρωσική αγορά για το 2021

Newsroom

Τήνος: Tαξίδι στο νησί της παναγίας

Newsroom

Λειψοί: Διακοπές με αιγαιοπελαγίτικο χρώμα

Newsroom