Κοινοποιείστε το άρθρο

Σόδομα και γόμορα στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση: Μία ακόμη παίκτρια του «Big Brother» πρωταγωνιστεί σε «ροζ» βίντεο! (φώτο)

«Πικάντικο» παρελθόν φαίνεται πως έχουν οι παίκτριες του Big Brother, καθώς ακόμα «ροζ» βίντεο είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από το βίντεο με τις ιδιαίτερες στιγμές μιας άλλης παίκτριας με τον πρώην σύντροφό της, βγαίνει στη… φόρα και νέο βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου και δεύτερης παίκτριας η οποία, από τη στιγμή που μπήκε στο reality του ΣΚΑΙ, έχει συγκεντρώσει για πολλούς λόγους τα φώτα της δημοσιότητας.

Βίντεο οκτώ λεπτών

Το βίντεο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, φαίνεται να έχει γυριστεί με τη συναίνεση της παίκτριας και… πρωταγωνίστριας των καυτών σκηνών. Μάλιστα, η Espresso αναφέρει ότι το βίντεο έχει γυριστεί πριν από αρκετά χρόνια και η εικόνα της παίκτριας σήμερα διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με τώρα και είναι προφανές ότι έχει υποβληθεί σε αισθητικές παρεμβάσεις στο σώμα της.

Η παίκτρια του Big Brother, αρκετά νεώτερη, φαίνεται ανταποκρίνεται θετικά στη μαγνητοσκόπηση και μάλιστα να ποζάρει στην κάμερα.

Υγ.

Αλήθεια το ΕΣΡ και η κυβέρνηση θα πάρουν κάποια στιγμή θέση ; Πως επιτρέπουν να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση τέτοιου είδους προγράμματα ; Διερωτώμεθα  μήπως τα θεωρείται εκπαιδευτικά η μήπως τα θεωρείται προγράμματα θα περάσουν στο νέο κάποιο μήνυμα ζωής ;

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο