ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνίαΡοή Ειδήσεων

Σοκ στα Χανιά: 2 ιερείς φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό 19χρονου ΑμεΑ με νοητική στέρηση

Σοκ στα Χανιά: 2 ιερείς φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό 19χρονου ΑμεΑ με νοητική στέρηση

 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθές Δευτέρα (20/9) δύο ιερείς που φέρονται να εμπλέκονται στο βιασμό του 19χρονου με ελαφρά νοητική στέρηση από τα Χανιά.

Δεν παύουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη βασανιστική ζωή του 19χρονου Γιάννη, του νεαρού παιδιού με ελαφρά νοητική στέρηση, που – σύμφωνα με στοιχεία – έχει πέσει θύμα βιασμού και κακοποίησης.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ συνεχίζεται και ο έλεγχος που διέταξε η Εισαγγελία Χανίων, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες μπήκαν στο αρχείο παλαιότερες καταγγελίες.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται δύο ιερείς, οι οποίοι έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Ασφάλεια Χανίων, ωστόσο ζήτησαν ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν.

Εκτός από τον πατέρα του 19χρονου, που έχει προφυλακιστεί από τον Ιούλιο και αντιμετωπίζει την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του παιδιού του προφυλακιστέος είχε κριθεί και ο 67χρονος φίλος του, που κατηγορείται για τον βιασμό του Γιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το ίδιο το θύμα έχει καταθέσει για όσα απίστευτα έχει βιώσει από πολύ τρυφερή ηλικία, παρουσία ψυχολόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού έχει βελτιωθεί σημαντικά και ήδη παρακολουθεί μαθήματα σε Γυμνάσιο.

Related posts

Στην Ιερά Σύνοδο: Μητσοτάκης – Κεραμέως τι ειπώθηκε

Newsroom

Το Βερολίνο βάζει «στον πάγο» την πιστοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2

Παυλάκης: «Ξεχάστε την εστίαση μέχρι το Πάσχα! – Έρχεται η απόλυτη διάλυση του κλάδου της εστίασης (βίντεο)

Newsroom