ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Σταθερό: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει στη δισκογραφία αλά ιταλικά

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει στη δισκογραφία αλά ιταλικά

Ακούστε το καινούργιο τραγούδια που ηχογράφησε

Δεν υπάρχει τραγουδιστής που να μην έχει την δική του προσωπική λίστα με αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που θα ήθελε πολύ να ερμηνεύσει.

 

Αυτό το διαχρονοικό μουσικό απωθυμένο σκοπεύει να ικανοποιήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη  με το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει αυτή την περίοδο και είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε διασκευές παλαιότερων κομματιών που έχει λατρέψει.

Μια πρώτη γεύση από αυτή τη δουλειά μάς δίνει μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνευτική της προσέγγιση στο κομμάτι της σπουδαίας Ιταλίδας τραγουδίστριας Mina, με τίτλο «Ιmpagliatori d’ aquile». Η ίδια είχε ηχογραφήσει αυτό το τραγούδι το 1998 ενώ τους ελληνικούς στίχους έχει γράψει ο Νίκος Μωραίτης.

«Μετά από́ αρκετό́ καιρό́ ήρθε η στιγμή́ να μοιραστώ́ μαζί́ σας το νέο μου τραγούδι. Ένα τραγούδι που με ταρακούνησε πριν πολλά́ χρόνια όταν το πρωτοάκουσα να το ερμηνεύει αυτή́ η τεράστια τραγουδίστρια, Mina. Εύχομαι να σας ταξιδέψει και να αγγίξει κάτι μέσα σας! » είναι το μήνυμα που στέλνει στο κοινό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξηγώντας γιατί επέλεξε να ερμηνεύσει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Καλη Ακροαση 

Related posts

Η Χριστίνα Φλαμπούρη είναι η πρώτη Ελληνίδα ορειβάτης που κατέκτησε τις 7 κορυφές του κόσμου

«Κατάντια Υπουργού»Ο Αν. Υπ. Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος φυγαδεύεται από την πίσω πόρτα κυνηγημένος

Newsroom

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ – “ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ”