ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Σταθμός Λαρίσης: 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο «νυχτερινό τρένο T 600 από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και απετράπησαν από δυνάμεις των ΜΑΤ»

Σταθμός Λαρίσης: 400 αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο νυχτερινό τρένο T 600 από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και εμποδίστηκαν από δυνάμεις των  ΜΑΤ.

Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ  στις 11: 50 μμ  στο Σταθμό Λαρίσης 400 αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία T 600 που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση στις 00:00 π.μ  για να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν  στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στα τουρκικά σύνορα στον έβρο  περιμένοντας να περάσουν μέσα  στην Ελλάδα  όπως είπαν οι ίδιοι !

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που είχε το greekaffair.gr οι 400  περίπου αλλοδαποί λαθρομετανάστες εμποδίστηκαν την τελευταία στιγμή  χάρη στην εγρήγορση των υπαλλήλων του ΟΣΕ  που ενημέρωσαν άμεσα την ελληνική αστυνομία .

Ύστερα από την γρήγορη  επέμβαση των ΜΑΤ η ομάδα των 400 περίπου αλλοδαπών  λαθρομεταναστών διαλύθηκε και απομακρύνθηκε από το  Σταθμό Λαρίσης.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η αμαξοστοιχία έφυγε  από τα στέγαστρα του Αγ. Ιωάννη Ρέντη  για το Σταθμό Λαρίσης με μια ώρα καθυστέρηση  λόγω των αλλοδαπών  λαθρομεταναστών .

 

 

 

Related posts

Γώγος: θετικό το άνοιγμα των δημοτικών μετά τις γιορτές «σε πρώτη φάση και μία εβδομάδα μετά γυμνάσια, λύκεια»

Newsroom

Τραγούδι της ημέρας: Δακρυσμένη Παναγιά – Ματθαίος Τσαχουρίδης

Βρέθηκε ομογενής αγνοούμενος στο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή