Κοινοποιείστε το άρθρο

 Το 48,16% των νοσηλευόμενων από κρούσμα Covid-19 είναι αλλοδαποί.

Η εικόνα των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι ψεύτικη καθώς σχεδόν το πενήντα τοις εκατό των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία είναι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες.

 

Δηλαδή ένα μεγάλο μέρος του υγειονομικού βάρους οφείλεται στους παρανόμως εισερχόμενους στην χώρα οι οποίοι φυσικά βοηθούν και αυτοί με την σειρά τους στην μετάδοση του ιού στους γηγενείς κατοίκους δηλαδή στους Έλληνες πολίτες.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 48.16% των εισαγωγών σε τρια εκ των μεγαλύτερων νοσοκομείων των Αθηνών, έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς (Πακιστανούς, Αφγανούς κτλ) που διαμένουν πολλοί μαζί σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες περιοχές της πρωτεύουσας.Συγκεκριμένα τα περιστατικά κατανέμονται ως εξής: Στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο “Σωτηρία” από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς “Αττικόν” από τους 28 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί.

 

Υπάρχει πρόβλεψη να ληφθούν ειδικά μετρά για τους μετανάστες που ζουν στην χώρα μας;

 

Είναι βέβαιο, ότι παρά τη θέλησή τους, οι άνθρωποι αυτοί  αποτελούν μια “υγειονομική βόμβα” για τη διασπορά του covid -19 αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) για να  προφυλάξουν ούτε τους εαυτούς τους ούτε δικούς τους ανθρώπους και κατ’ επέκταση το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία των παρανόμων και μη μεταναστών ή είναι άστεγοι ή στριμώχνονται πέντε και έξι ακόμα και δέκα άτομα σε διαμερίσματα λίγων τετραγωνικών, όπου μοιράζονται τα πάντα (τρόφιμα, ποτά, ρούχα) και δεν τηρούνται ούτε οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, πόσω μάλλον τα μέτρα για την προστασία από τον covid- 19.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μετανάστες ασχολούνται με επαγγέλματα του “δρόμου” και έρχονται καθημερινά σε επαφή με μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και τις αποφάσεις των υπευθύνων για τη φροντίδα και την προστασία από τον covid- 19 των μεταναστών, των αστέγων και κατ’ επέκταση όλου του κοινωνικού συνόλου;

 

Μετά όμως έρχεται η ελληνική κυβέρνηση να τιμωρεί τους Έλληνες πολίτες με περιοριστικά μέτρα που έχουν αντίκτυπο στον ψυχισμό τους στην κοινωνική τους κατάσταση και στην τσέπη τους αφού οι περισσότεροι από αυτούς θα μείνουν άνεργοι…

 

Η ευθύνη για την παράνομη μετανάστευση και για το άνοιγμα των συνόρων για τον τουρισμό που δεν ήρθε ποτέ είναι της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά άλλος φταίει και άλλος πληρώνει…

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο