Κοινοποιείστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα ο Τσίπρας: “Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να στηρίξει γιατρούς και νοσηλευτές”

Το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα επισκέφτηκε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μίλησε στους εργαζομένους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα, που δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας βρέθηκε το πρωί της πρωτοχρονιάς ο Αλέξης Τσίπρας και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

“Ήθελα να βρεθώ δίπλα σας, γιατί οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στην οικογενειακή θαλπωρή, αλλά εσείς είστε εδώ στην πρώτη γραμμή της μάχης. Και όχι μόνο εσείς αλλά χιλιάδες συνάδελφοί σας σε όλη την Ελλάδα δίπλα στους συνανθρώπους μας που δίνουν την μάχη της ζωής” τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση που είχε με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Όπως επεσήμανε χρειάζεται αλληλεγγύη και ενότητα γιατί δεν πρέπει να το ξεχνάμε ότι και οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι και τόνισε ότι “στηριζόμαστε πάνω σας αλλά ελπίζω ότι θα είναι και μια χρονιά που θα ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες σας.”

Επιδιώκουμε και προσδοκούμε , είπε ο Αλέξης Τσίπρας, να υπάρξει η δυνατότητα η πολιτεία φέτος με μια άλλη κυβέρνηση, γιατί η σημερινή δεν έχει την πρόθεση, να στηρίξει τους νοσηλευτές και τους γιατρούς.

 

“Χρειάζεται ένα άλλο μισθολόγιο και για τους γιατρούς και για τους νοσηλευτές , ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά και προσλήψεις” όπως είπε χαρακτηριστικά .

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο