ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Στρατοδικείο ετοιμάζουν να περάσουν τον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» (βίντεο)

Στρατοδικείο ετοιμάζουν να περάσουν τον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» (βίντεο)

Από το στρατοδικείο της Λάρισας ετοιμάζονται να περάσουν οι επιτελείς του ΓΕΣ    τον Μανώλη Μπουχλή,  καταδρομέα & αλεξιπτωτιστή που συγκίνησε πριν μήνες το Πανελλήνιο όταν κατά το άλμα που πραγματοποιούσε πάνω από τη Μακεδονία, τραγούδησε το Μακεδονία Ξακουστή, εκφράζοντας την αποστροφή όλων των Ελλήνων στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

 

Την υπόθεση άνοιξε ξανά η Αντεισαγγελέας Σταυρούλα Γεωργακοπούλου ενώ μετά την κατακραυγή που είχε προηγηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση φαινόταν ότι το θέμα είχε κλείσει. Στις 5 Νοεμβρίου ο γενναίος Σφακιανός, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, θα δικαστεί και ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην περάσει τη δοκιμασία αυτή μόνος.

Περίπου οκτώ μήνες μετά το περιστατικό, ο αλεξιπτωτιστής που πλέον έχει ολοκληρώσει τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, έλαβε κλητήριο με το οποίο καλείται να κάτσει στο εδώλιο του Στρατοδικείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κλητήριο αναφέρεται ότι δικάζεται για το γεγονός ότι κρατούσε κινητό και τραβούσε βίντεο, για ζήτημα της σωματικής ακεραιότητας των υπολοίπων στρατιωτών και για εθνικό ζήτημα καθώς φαίνεται στρατιωτικό υλικό και περιοχή που μπορούν να δουν και να πάρουν άλλες χώρες.

https://youtu.be/9qY5n4MhAqw

 

Αλήθεια διερωτόμαστε  εκεί ψηλά οι εσείς που διοικείτε τον ελληνικο στρατό και θέλετε να δηλώνετε  ελληνάρες πατριώτες και ότι υπερασπίζεστε τα ελληνικά πάτρια εδάφη μας και συμφέροντα, γιατί   εγκαλείτε ένα στρατιώτη σας να περάσει  από στρατοδικείο ;;;

Μήπως επειδη είχε το κινητό μαζί του και τράβηξε βίντεο βροντώ φωνάζοντας ζήτω η Μακεδονία και δείχνοντας πόσο πραγματικά φοράει παντελόνια και έχει αρ@@@@@α !!!

Θα μου πείτε ότι στο στρατό ο  νόμος απαγορεύει ένας  ο στρατιώτης να κρατάει κινητό ενώ ώρα άσκησης  ωραια ! Και εγώ έρχομαι και ρωτάω πάλι .Τόσα βίντεο με της διάφορες ασκήσεις που διαρρέετε κάθε φορά μέσα από της σελίδες του ΓΕΣ  μέσα από τα στρατοπεδα εκεί δεν απαγορεύεται η λήψη κινητού και κάμερας;;;;; Τελικά μήπως εφαρμόζεται τον νόμο εκεί που σας βολεύει  διερωτόμαστε άραγε;;;; Η απόφαση σας για τον στρατιώτη θα φανεί πόσο ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ειστε !!!!

Μήπως τελικά Είναι επικίνδυνο στην Ελλάδα να είσαι Έλληνας.

τ.κ

Related posts

ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης από την φρεγάτα «ΨΑΡΑ»: «Έκρυθμη η κατάσταση στην Α.Μεσόγειο»

Newsroom

Παρέμβαση για τις πλαστικές σακούλες από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών

Τουρκία: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ!

Newsroom